Simona Halep a oferit de-a lungul carierei ei mai multe bătălii strânse la finalul cărora a ieșit învingătoare. Astfel, ea a oferit unul dintre cele mai emoționante momente petrecute în tenisul mondial în ultimii zece ani. Este vorba despre clipa ultimului punct din finala de la Roland Garros din 2018, atunci când a cucerit în premieră un titlu de Grand Slam.
Victoria Simonei Halep la Roland Garros 2018 ocupă locul 4 într-un top al celor mai emoționante momente din tenis, întocmit de americanii de la Tennis Now. Cel mai emoționant moment din ultimul deceniu a fost desemnat succesul obținut de Juan Martin del Potro în fața lui Novak Djokovici la Jocurile Olimpice din 2016, de la Rio. Sârbul a părăsit terenul de tenis cu ochii în lacrimi.

Simona Halep, un moment de neuitat

Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021, eclipsat de Emma Răducanu! Ce loc surpriză ocupă Simona Halep
IERI LA 13:20
Pe locul secund se află discursul lui Andy Murray după victoria de la Wimbledon din 2012, care i-a lăsat pe spectatori cu ochii în lacrimi. Apoi, pe trei se regăsește din nou Novak Djokovic, aplaudat de toată lumea după ce a fost învins în finala de la Roland Garros de Stan Wawrinka.
"În sfârșit! Simona Halep a revenit, după ce a fost condusă cu un set și a avut un break în spate pentru a obține primul său titlu major la Paris. Prin acest succes, a șters înfrângerea devastatoare din fața Jelenei Ostapenko. Momentul special al lui Halep a fost unul dintre momentele cele mai mișcătoare ale deceniului datorită purității emoțiilor sale și a felului în care a sărbătorit", au transmis americanii de la Tennis Now.
Tenis
Mesaj emoționant al lui Darren Cahill după despărțirea de Simona Halep! Ce a postat antrenorul
22/09/2021 LA 20:40
Tenis
"M-a luat prin surprindere!" Ce a spus Ilie Năstase despre despărțirea dintre Simona Halep și Cahill
22/09/2021 LA 17:33