Simona Halep a oferit de-a lungul carierei ei mai multe bătălii strânse la finalul cărora a ieșit învingătoare. Astfel, ea a oferit unul dintre cele mai emoționante momente petrecute în tenisul mondial în ultimii zece ani. Este vorba despre clipa ultimului punct din finala de la Roland Garros din 2018, atunci când a cucerit în premieră un titlu de Grand Slam.
Victoria Simonei Halep la Roland Garros 2018 ocupă locul 4 într-un top al celor mai emoționante momente din tenis, întocmit de americanii de la Tennis Now. Cel mai emoționant moment din ultimul deceniu a fost desemnat succesul obținut de Juan Martin del Potro în fața lui Novak Djokovici la Jocurile Olimpice din 2016, de la Rio. Sârbul a părăsit terenul de tenis cu ochii în lacrimi.

Simona Halep, un moment de neuitat

Roland Garros
Wilander & Henman, impresionați de Simona Halep, după eliminarea de la Roland Garros! Ce au remarcat
ACUM 10 ORE
Pe locul secund se află discursul lui Andy Murray după victoria de la Wimbledon din 2012, care i-a lăsat pe spectatori cu ochii în lacrimi. Apoi, pe trei se regăsește din nou Novak Djokovic, aplaudat de toată lumea după ce a fost învins în finala de la Roland Garros de Stan Wawrinka.
"În sfârșit! Simona Halep a revenit, după ce a fost condusă cu un set și a avut un break în spate pentru a obține primul său titlu major la Paris. Prin acest succes, a șters înfrângerea devastatoare din fața Jelenei Ostapenko. Momentul special al lui Halep a fost unul dintre momentele cele mai mișcătoare ale deceniului datorită purității emoțiilor sale și a felului în care a sărbătorit", au transmis americanii de la Tennis Now.
Roland Garros
Halep, consolată de colegele din circuit după eliminarea de la Roland Garros! Mesajele primite
ACUM 12 ORE
Roland Garros
Halep, reacție de mare campioană, după eșecul de la Roland Garros! Mesajul postat în miez de noapte
ACUM 17 ORE