Pentru fostul lider mondial din WTA, vacanța a luat sfârșit, iar următoarele trei opriri sunt Wuhan, Beijing și Shenzhen (Turneul Campioanelor). La plecarea din țară, Simona a precizat faptul că se simte foarte bine, că este 100% pregătită din punct de vedere fizic, iar că problemele de la gleznă au dispărut în mod complet.

Simona Halep, la plecarea din țară | Sunt încrezătoare, fizic sunt 100%

Pe aeroportul Aeroportul Internaţional Henri Coandă, Simona Halep a părut foarte încrezătoare în forțele proprii, așa cum a și afirmat de altfel. Jucătoarea noastră a mărturisit că problemele pe care le-a avut la tendonul lui Ahile au dispărut, iar recuperarea a funcționat perfect.
Australian Open
Australienii au publicat programul primei zile. Djokovic va fi înlocuit de un Lucky Loser, Caruso
ACUM 4 ORE
"Mă simt destul de bine, sunt încrezătoare şi sper să-mi meargă bine. Este un pic mai diferit, mâncarea este diferită, aerul este diferit, cultura de acolo mai diferită, aşa că încerc să mă adaptez cât pot de bine şi să joc cât se poate de bine, însă nu este uşor.Fizic sunt sută la sută, nu am niciun fel de probleme. Am avut nişte probleme la gleznă, de fapt la tendonul lui Ahile împreună cu glezna, acum mă simt bine, am făcut recuperarea, am făcut tratament, m-am antrenat în ultima săptămână şi acum mă simt bine. Darren Cahill va reveni în noul sezon, nu la turneele acestea", a declarat Simona la plecarea din țară.

Simona Halep poate acumula puncte în clasament

De asemenea, pentru Simona Halep urmează o perioadă de relaxare din punct de vedere al presiunii punctelor din clasament, asta pentru că jucătoarea în vârstă de 27 de ani nu mai are de apărat nimic în ierarhia WTA. Anul trecut, Simona Halep a fost eliminată la Wuhan în turul secund al competiţiei de către Dominika Ciubulkova, scor 0-6, 5-7. Nici la Beijing nu a fost mai bine pentru Simona, care a hotărât să abandoneze în runda inaugurală în fața tunisiencei Ons Jabeur.
Acel moment a și constituit finalul sezonului precedent pentru Simona Halep. Ea a decis să se retragă de la Turneul Campioanelor la care se calificaseră prima în 2018 din cauza unor probleme în zona lombară. În prezent, Simona nu este calificată deocamdată la Turneul Campioanelor, însă este imposibilă ratarea participării. Competiția care va încheia sezonul actual se va disputa în perioada 27 octombrie - 9 noiembrie.
Australian Open
Specialiştii au dat verdictul: Simona Halep face un Australian Open mare. Care e finala preconizată
ACUM 18 ORE
Australian Open
"Vreau un duel Emma Răducanu - Simona Halep!" Care sunt avantajele româncei la Australian Open 2022
IERI LA 22:18