Simona Halep va participa la turneul de la Montdeal după accidentarea la gleznă. Competiția din Canada este prima pentru româncă de la accidentarea de la Roma. Ea a câștigat de două ori în carieră turneul de la Montreal. Întrecerea din Canada se va desfășura în perioada 7-15 august, ca o pregătire pentru ultimul turneu de Grand Slam al anului.
Azi, campioana noastră a plecat spre Montreal și a vorbit la aeroport despre perioada recentă, despre cum a trecut peste accidentare, dar și ce obiectiv are în Canada: "Orice este posibil la o astfel de accidentare. Eu nu am mai trecut prin aşa ceva, prin ruptură musculară. Medicii mi-au spus că sunt recuperată, eu mă simt recuperată, dar la un meci oficial e diferit. Aşa că o să văd când voi ajunge acolo (n.r. Montreal). A fost cea mai grea perioadă din cariera mea pentru că a fost o accidentare destul de gravă, nu mă mai întâlnisem cu aşa ceva. Dar am luat pozitivul şi m-am bucurat că am stat acasă", a spus Simona.

Simona Halep a plecat spre Montreal! Ce a spus la aeroport

Australian Open
Simona Halep a dezvăluit cine e sportiva sa preferată! Ce i s-a părut cel mai greu la AustralianOpen
ACUM 11 ORE
"Sunt mult mai bine acum, m-am odihnit din punct de vedere mental. Dar şi fizic sunt bine, nu am avut dureri cât timp m-am antrenat. Acum sper să fiu aptă să şi joc turneele. Eu acolo îmi propun să fiu sănătoasă şi să joc cât mai multe meciuri se poate.
Îmi e dor de teren, îmi e dor de competiţie, ştiu că va fi foarte greu la început, dar nu îmi e teamă. O să merg cu încredere şi o să văd ce pot să fac. Timpul petrecut acasă a fost foarte frumos. Mereu e plăcut acasă şi greu de plecat. Dar sunt motivată pentru ceea ce urmează, sunt cu mintea acolo", a mai adăugat Halep.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Australian Open
Australian Open LIVE BLOG | Medvedev, în semifinale, după o partidă ireală cu Auger-Aliassime
ACUM 16 ORE
Australian Open
Mesajul impresionant al Simonei Halep, la plecarea din Australia
IERI LA 06:24