Simona Halep a povestit într-un interviu apărut chiar în ziua de Crăciun cum l-a întâlnit în premieră pe unul dintre idolii săi, Roger Federer, câștigător a 20 de titluri de Grand Slam și considerat de foarte mulți cel mai mare tenismen din istoria sportului alb. Campioana noastră a rămas impresionată de modestia elvețianului, care a stat și a vorbit cu ea chiar dacă pe atunci juca la nivel de juniori.
"Era anul 2007 și eram la Wimbledon, la juniori. M-am dus să racordez o rachetă și l-am văzut acolo. Am înlemnit. I-am întins legitimația și l-am rugat dacă poate să-mi dea un autograf. A fost foarte călduros. M-a întrebat ce fac acolo și mi-a dat un sentiment foarte plăcut. Chiar dacă era un jucător imens încă de pe atunci, a stat și a vorbit cu mine", a spus Simona Halep pentru Digi Sport.

Simona Halep, petrecere în familie de Crăciun

Australian Open
Veste uriaşă pentru Rafa Nadal, înainte de finala Australian Open. Şansele să câştige, mult mai mari
ACUM O ORĂ
Simona Halep a spus în nenumărate rânduri că familia este prioritatea ei numărul 1, așa că nu putea să sărbătorească sfânta zi de Crăciun departe de cei dragi. Campioana noastră s-a bucurat de timpul pe care-l mai are din vacanță și a sărbătorit ziua de Crăciun alături de familie, lucru pe care nu l-a făcut prea des în carieră, din cauza pregătirilor pentru următorul sezon competițional.
Acum, a doua jucătoare a lumii își va putea amâna plecarea din România până la mijlocul lunii ianuarie, când va zbura în Australia, pentru a participa la un turneu premergător primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Astăzi, Simona Halep a postat pe rețelele de socializare o fotografie lângă brad, atașând urarea "Crăciun fericit!" pentru fanii săi. Mai apoi, campioana noastră a publicat poze alături de membrii familiei Halep.
Australian Open
Nadal, după calificarea în finala la Australian Open: "Un singur lucru contează pentru mine acum"
ACUM 3 ORE
Australian Open
Simona Halep a aflat ce loc va ocupa în clasamentul WTA după încheierea Australian Open 2022
ACUM 20 ORE