Simona Halep a abandonat meciul cu Angelique Kerber, din turul secund al turneului de la Roma, din cauza unei accidentări venite din senin. În timp ce se pregătea de retur, Simona a resimțit o durere puternică la gamba stângă și nu a mai putut continua, având chiar nevoie de ajutor pentru a se deplasare în afara arenei.
A doua zi, Simona a efectuat un RMN și temerile privind accidetarea s-au adeverit, sportiva noastră confirmând că este vorba despre o ruptură musculară. Astfel, a 3-a jucătoare a lumii va lipsi o perioadă bună de pe teren, iar antrenorul Daniel Dobre a recunoscut că sunt șanse nule să o vedem pe Simona la Roland Garros.
În ultimele zile, Simona a primit o sumedenie de mesaje de încurajare din toată lumea sportului, dar cu siguranță unul a fost special. Este vorba despre cel primit de la Nadia Comăneci, o admiratoare declarată a constănțencei. Fosta mare gimnastă, stabilită în Statele Unite a redistribuit postarea Simonei de pe Twitter, în care tenismena le ofere fanilor informații despre gravitatea accidentării suferite la Foro Italico.
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
ACUM 8 ORE
"Refacere rapidă!", a fost mesajul scurt, dar cuprinzător al Nadiei Comăneci.

Simona Halep a început recuperarea

Azi, Simona Halep a publicat pe contul oficial de Facebook o fotografie alături de doctorii care au grijă de accidentarea suferită la Roma.
"Vreau să spun un mare mulțumesc echipei de la Alta Klinik pentru că ieri au avut o grijă atât de mare de mine, și bineînțeles medicului meu de cursă lungă, Ștefan Irimia, care are grijă de sănătatea mea încă din 2008. Pași importanți pe drumul spre recuperare", a scris Simona Halep.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
IERI LA 21:17
Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
IERI LA 20:45