Simona Halep traversează o perioadă a schimbărilor în carieră. De câteva luni, românca a început să fie antrenată de Patrick Mouratoglou, dar modificările în echipa sa au continuat. În urmă cu câteva zile, Simona a anunțat încetarea colaborării cu Virginia Ruzici, cea care i-a fost manager timp de 14 ani, încă de la începutul carierei.
De acum înainte, interesele campioanei noastre vor fi reprezentate de Nina Wennerstrom. Aceasta este o fostă jucătoare din Suedia, care nu a atins însă mari performanțe în sportul alb, cea mai înaltă poziție ocupată în ierarhia WTA fiind 634.
Citește și:
Wimbledon
Ora de start a meciului Simona Halep - Magdalena Frech, în turul 3 la Wimbledon
ACUM 5 ORE

Simona Halep, elogiată de Nina Wennestrom, înlocuitoarea Virginiei Ruzici în echipa româncei

Nina Wennerstrom este fondatoarea și conducătoarea companiei We Sport, care o va reprezenta pe Simona Halep în următoarea perioadă. Suedeza a ținut să-i ureze bun venit româncei în echipa sa și i-a transmis un mesaj special, în care i-a făcut și o descriere laudativă.
"Bine ai venit la We Sport, Simona. Este o adevărată onoare să reprezinți un sportiv și o persoană cu valorile și etica ta. Ne inspiri pe mulți dintre noi să dăm tot ce avem mai bun în fiecare zi. Două titluri de Grand Slam (Wimbledon și Roland Garros), 23 de titluri WTA și numărul 1 mondial timp de 64 de săptămâni. Asta spune multe.
Să experimentez acum pasiunea ta, impulsul și munca grea pentru a deveni mai bună, mă motivează să mă perfecționez, să lupt și să mă dezvolt atunci când continui să reprezint sportivi de talie mondială", a scris Nina Wennerstrom pe contul personal de Instagram.
După încheierea carierei, în 2003, Wennerstrom s-a axat pe partea de management în sport, iar rezultatele sunt excelente. Compania sa reprezintă mai mulți jucători de hochei din Suedia, dar și câțiva tenismeni foarte cunoscuți: Holger Rune, Grigor Dimitrov, Yulia Putintseva, Pedro Martinez, Rebecca Peterson sau Aliaksandra Sasnovich. De asemenea, legendarul Bjorn Borg este reprezentat de compania condusă de Wennestrom.
Colaborarea Simonei Halep cu We Sport are legătură cu Patrick Mouratoglou. Nina Wennestrom este o apropiată a antrenorului francez, ea pregătind în detaliu lansarea Academiei acestuia, în 2016.
Wimbledon
Meciul cu Frech, "o formalitate" pentru Simona Halep la Wimbledon! Pronosticul dat de americani
ACUM 7 ORE
Wimbledon
Frech vrea să obțină prima victorie în fața Simonei Halep la Wimbledon! "Mă aștept la un meci greu"
ACUM 11 ORE