Simona Halep se pregătește intens de Indian Wells, primul din cele trei turnee pe care le mai are în program până la finalul acestui an calendaristic. Azi, campioana noastră s-a fotografiat pe terenul de antrenament de la Federația Română de Tenis alături de cei doi antrenori ai săi, Daniel Dobre și Adrian Marcu, dar și de Horia Tecău, alături de care s-a pregătit.
https://i.eurosport.com/2021/09/29/3228548.jpg
Următoarea competiție la care va participa dubla campioană de Grand Slam din România este BNP Paribas Open, din Indian Wells, California. Turneul pe care Simona l-a câștigat în 2015 se va desfășura între 6 - 17 octombrie. Mai apoi, după Indian Wells, Simona va participa la Kremlin Cup, în Moscova, competiție care este programată în perioada 18 - 24 octombrie.
Tenis
Ora de start a meciului Simona Halep – Anastasia Potapova, la turneul de la Moscova
ACUM 5 ORE
Simona are în palmares un trofeu de campioană și de la acest turneu, din 2013. Ultimul turneu din sezon la care Simona Halep va lua parte este găzduit chiar în România. Simona va participa la Transylvania Open, turneu care se desfășoară în Cluj-Napoca, care începe pe 25 octombrie.

Simona Halep s-a despărțit de Darren Cahill. Daniel Dobre și Adrian Marcu, noii antrenori ai româncei

Simona Halep a anunțat săptămâna trecută că parteneriatul cu Darren Cahill a luat sfârșit. După despărțirea de australian, Simona Halep va participa la 3 turnee în 2021. Românca a anunțat luni că va fi pregătită de Daniel Dobre și Adrian Marcu, antrenor alături de care a mai lucrat în trecut.
"Domnul Dobre este în echipă şi a venit şi domnul Marcu. Avem o echipă completă. Plec la aceste turnee cu domnul Marcu. Întotdeauna am avut afinitate cu dumnealui. În 2013, am avut rezultate foarte bune. Singur nu poţi la acest nivel, e presiune. Sunt emoţii înainte de meciuri. Trebuie să fie o persoană care are încredere în tine şi trebuie să am şi eu încredere în ea, să îmi ofere linişte", a spus Simona.
Tenis
Simona Halep și-a aflat adversarele la turneul de la Moscova! Misiune facilă la debutul în Rusia
16/10/2021 LA 14:43
Tenis
"Mi-e greu să mă gândesc la asta!" Ce a spus Simona Halep la plecarea spre Moscova
15/10/2021 LA 10:49