Simona Halep, a doua jucătoare a lumii, a revenit în țară după ce a cucerit titlul de la Praga. Campioana noastră a anunțat azi că nu va face deplasarea la US Open. Pe aeroport, campioana de la Praga a dezvăluit motivele pentru care a decis să nu participe la US Open, dar a vorbit și despre primul titlu cucerit pe vremea pandemiei.
Cea mai bună jucătoare a României a comparat situaţia în care a fost pusă acum cu cea din urmă cu patru ani, când nu a mai participat la Jocurile Olimpice. A evitat atunci să facă deplasarea în Brazilia pentru a nu risca să contacteze virusul Zika. În Statele Unite ale Americii sunt în prezent peste 5.4 milioane de cazuri de infectare cu COVID-19.
"Mereu am ales cea mai confortabilă decizie pentru sănătatea mea şi cea mai bună... aşa cum a fost şi la Olimpiadă în urmă cu câţiva ani, aşa am decis şi în momentul acesta. Bineînţeles că a fost dificilă această decizie, dar mă simt mult mai în siguranţă aşa. O să aştept să joc Roma şi o să mă pregătesc acasă", a declarat Simona Halep la sosirea în țară.
Tenis
Simona Halep, despre completarea echipei pentru 2022: "Cu el n-aș fi ajuns la accidentări grave!"
IERI LA 14:27

Simona Halep, încrezătoare după turneul de la Praga

"A fost un turneu foarte bun şi mă bucur că am reuşit să îl câştig, un start bun după o perioadă foarte lungă. Sunt bucuroasă. Orice trofeu este important şi mai ales după 5-6 luni de pauză. Mi-am demonstrat singură că sunt motivată, concentrată şi că am făcut treabă bună în perioada de pregătire", a precizat campioana de la Wimbledon.
Simona Halep a câștigat, duminică, turneul de la Praga, după ce-a învins-o în finală pe belgianca Elise Mertens. Acolo, ea le-a învins pe Polona Hercog, Barbora Krejcikova, Magdalena Frech, Irina Begu și Elise Mertens.
Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021! Cât a încasat Simona Halep în cel mai slab sezon din 2012
23/11/2021 LA 12:23
Tenis
Revenire de senzație în echipa Simonei Halep! Anunțul româncei înainte de noul sezon competițional
22/11/2021 LA 16:45