Simona Halep a avut parte în optimi de o adversară incredibilă la Roland Garros, Iga Swiatek: o sportivă tânără, cu lovituri în forță și o agresivitate extremă. Mai întâi a fost Jelena Ostapenko, apoi Amanda Anisimova, acum - Iga Swiatek. Învinsă în 45 de minute anul trecut de Simona, în aceeași fază a competiției, Swiatek a jucat la totul sau nimic. Și i-a ieșit totul. 30 de lovituri câștigătoare, zero emoții pe serviciu, românca nereușind să ajungă măcar o dată la minge de break. Scor final: 6-1, 6-2, o oră și 8 minute de joc.
La revenirea în țară, pe aeroport, Simona Halep a spus că nu intenționează să facă o dramă din eliminarea suferită în optimile de finală de la Roland Garros. Campioana noastră ne-a mărturisit încă de la conferința de presă de la Paris că nu va mai participa anul acesta la niciun turneu și că vrea să se odihnească alături de familie și prieteni la revenirea în țară.

Ce a spus Simona Halep la revenirea în țară după eliminarea de la Roland Garros

Tenis
Lovitura anului: Emma Răducanu este sfătuită să-l ia ca antrenor pe Darren Cahill
IERI LA 06:40
"Supărarea nu trece chiar aşa uşor, dar, cum am mai spus, nu o să fac o dramă. A fost un an extraordinar din toate punctele de vedere, ţinând cont de greutăţile pe care le-am avut cu toţii. Dar nu pot să spun că sunt dezamăgită de ceva anume. Sunt bine şi chiar a fost o perioadă bună. Acum urmează pauză. Cred că o să stau acasă. Cum nu am plecat nici în pandemie şi nici după pandemie, nu cred că o să plec nici acum", a spus Simona pe aeroport.
"Au fost atâţia ani în care am trecut prin astfel de momente, chiar mai grele, am învăţat să gestionez mai bine şi nu las ca un meci de acest gen să mă consume mai mult decât trebuie. A fost mult mai bine cu mai mulţi oameni în tribune. Eu sper să se revină la normal cât se poate de repede. O să fac ceva plimbări în perioada asta, în aer liber, pentru că am simţit perioada asta cam apăsătoare din punct de vedere mental. Nu m-am uitat la filme, dar am citit", a adăugat sportiva noastră.
Următorul turneu la care Simona ar putea participa poate fi Australian Open, dar o decizie finală în această privință va fi luată mai tărziu: "Mă gândesc. În condiţii normale, în care mă simt comod şi bine, mă duc cu siguranţă", a conchis Simona.
Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021, eclipsat de Emma Răducanu! Ce loc surpriză ocupă Simona Halep
23/09/2021 LA 13:20
Tenis
Mesaj emoționant al lui Darren Cahill după despărțirea de Simona Halep! Ce a postat antrenorul
22/09/2021 LA 20:40