După ce a suferit o accidentare dură la Roma, în timpul meciului din turul doi cu Angelique Kerber, Simona a fost nevoită să se retragă de la Roland Garros. Diagnosticată cu două rupturi musculare, Halep nu a avut certitudinea că va putea reveni la forma ei maximă până la turneul de la Wimbledon, luând în calcul la acea vreme chiar și o posibilă absență de la Jocurile Olimpice.
Azi, marea noastră campioană a ajuns la Bad Homburg, acolo unde va evolua săptămâna viitoare și se va pregăti pentru Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Românca a anunțat că s-a recuperat și este la 100% din punct de vedere fizic. Simona e încrezătoare că va putea da totul pe iarba londoneză pentru a-și apăra titlul câștigat în 2019. Deși este campioana en-titre, Halep nu simte nicio presiune suplimentară, venind după o perioadă lungă departe de terenul de tenis.

Simona Halep a ajuns miercuri la Bad Homburg

Tenis
Simona Halep, prima confirmare pentru 2022! Unde va participa în premieră + anunțul organizatorilor
ACUM O ORĂ
La Bad Homburg, Simona e însoțită de ambii antrenori, atât Darren Cahill, cât și Daniel Dobre, alături de care a cucerit Wimbledon-ul în urmă cu doi ani. Ea s-a fotografiat alături de cei doi tehnicieni pe terenul de iarbă din Germania spunând că este "fericită", iar mai apoi a publicat o fotografie dintr-o drumeție, în care apărea alături de echipa exitinsă.
https://i.eurosport.com/2021/06/16/3154887.jpg
Competiția de la Bad Homburg se va desfășura în perioada 20-26 iunie. Apoi, din 28 iunie, toţi ochii vor fi aţintiţi spre Wimbledon (în exclusivitate pentru România pe Eurosport şi Eurosport Player), unde Halep visează să îşi apere titlul. Şi competiţia masculină se anunţă una magică: Djokovic are şansa să ajungă la 20 de Grand Slamuri şi să îi egaleze pe Nadal şi Federer, în timp ce pentru Swiss Maestro e probabil ultima şansă reală să mai câştige un turneu de asemenea anvergură.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Simona Halep, antrenament alături de echipa micilor tenismeni susținuți de Fundația Olimpică Română
IERI LA 13:31
Tenis
Breaking News: Ion Țiriac a vândut turneul de la Madrid. Anunțul făcut pe siteul oficial
06/12/2021 LA 12:19