Simona Halep a făcut marele anunț că s-a vindecat de Covid-19, luni dimineață. Iar postarea româncei a generat rapid un dialog savuros, de la distanță, între Simo și antrenorul australian Darren Cahill.
Încă de la începutul colaborării lor, în 2014, Halep și Cahill au avut o legătură caldă în afara terenului, cu accente glumețe, jucăușe și poznașe. Acest lucru a ajutat-o pe Simona să doboare zidul timidității în spatele căruia s-a ascuns mult timp la începuturile carierei sale. Iar Halep și Cahill nu s-au sfiit să își arunce de mult ori pe rețelele de socializare mingea la fileu unul altuia, exact ca într-un duel de la dublu, purtat cu viteză super-sonică în buza fileului, din reflexe. Primul dialog post-covid dintre Halep și Cahill a fost întocmai așa, savuros și haios.
  • Simona Halep: "100% vindecată"
  • Darren Cahill: "Așadar, putem începe pregătirea din pre-sezon?"
  • Simona Halep: "Pentru prima dată în viața mea, sunt super super-fericită să încep pregătirea. Cele 14 zile de izolare n-au fost ușoare"
  • Darren Cahill: "Să începem cu o pauză..."
  • Simona Halep: "Bună idee".
Australian Open
Granollers / Zeballos - Peers / Polasek - Australian Open
ACUM 20 MINUTE

Halep a trecut cu bine peste Covid-19

Simona Halep s-a numărat printre numeroasele figuri importante din sportul românesc care s-au confruntat direct cu noul coronavirus. A două jucătoare de tenis a lumii a fost depistată pozitiv cu Covid-19 și s-a folosit tot de contul de Twitter pentru a anunța acest lucru, pe 31 octombrie.
Cristina Neagu - cea mai bună handbalistă a lumii, Gabriela Szabo - campioană olimpică și președintele clubului CSM București, gimnasta Larisa Iordache sau fotbaliștii Dennis Man și Ionuț Radu sunt câteva exemple recente de cazuri confirmate cu Covid-19 din lumea sportului românesc.
Simona Halep luase decizia de a-și încheia sezonul 2020 după înfrângerea de la Roland Garros. Ea a câștigat trei titluri în acest an, luând startul în șase turnee.
https://i.eurosport.com/2020/11/09/2934006.png
Tenis
Nick Kyrgios a dat cu toată forța într-o minge și a lovit un copil! Puștiul a început să plângă
ACUM 29 MINUTE
Tenis
Nervi întinși la maxim! Shapovalov, nervos că Nadal nu e sancționat de arbitru: "Sunteți corupți!"
ACUM O ORĂ