"Sunt fericită pentru victoria de azi, de ambele meciuri de fapt, plus victoria de la dublu. Sunt foarte fericită să revin aici, nu am mai jucat un meci oficial din octombrie şi apreciez munca tuturor, ştiu cât este de greu.
Este unul din marile mele obiective să câştit Australian Open, dar nu e uşor, trebuie să muncesc din greu şi să cred în mine”, a declarat Halep după meci.
Tenis
Românii s-au înghesuit să o vadă pe Emma Răducanu la antrenament. Discurs superb în română
ACUM 9 ORE

Simona Halep, despre relația cu Darren Cahill

Halep a fost întrebată la interviul după partidă despre relația sa cu antrenorul ei australian Darren Cahill, una de lungă durată dar și de succes. Întrebată care este secretul, Simo s-a întors către Cahill și a preferat să-l întrebe pe el râzând: ”Darren, care e secretul?”
Cred că mă înțelege foarte bine, înțelege ce simt atunci când sunt pe teren, știe tot ce am nevoie înainte de o partidă. Cheia cred că este comunicarea foarte bună. El este mai soft dar și dur atunci când trebuie, nu este ușor să lucrez cu el, dar îi mulțumesc că este alături de mine mereu
Întrebată fiind ce a învățat specific australian de la Cahill, Simo a împărtășit o ”lecție de viață”.
”Hai să bem o bere, mâine este o nouă zi!”, este ”zicala” pe care Halep a preluat-o din Australia.

Simona Halep, victorie clară cu Laura Siegemund. Urmează Alexandrova

După ce a învins-o cu 6-2, 6-4 pe Laura Siegemund, Halep va da piept cu rusoaica Ekaterina Alexandrova în sferturile de finală de la Gippsland Trophy.
Alexandrova a învins-o chiar pe Iva Swiatek (6-2, 6-2) cea care a eliminat-o pe Simona Halep de la Roland Garros pentru ca apoi chair să câștige turneul parizian la doar 19 ani.
Alexandrova, în vârstă de 26 de ani, are în palmares un singur titlu WTA și șapte titluri din circuitul ITF. Cea mai bună clasare a sa a venit în februarie 2020 atunci când a reușit să ajungă chiar pe locul 25 mondial.
VTB Kremlin Cup
Campioana de la Moscova vine la Transylvania Open! Este pe o jumătate diferită de tablou cu Halep
ACUM 12 ORE
Tenis
Simona Halep a vorbit despre turneul de la Cluj: "Stați să trec de primul tur"
ACUM 13 ORE