Simona Halep a fost nevoită să abandoneze în turul al doilea al turneului de la Roma (de categorie WTA 1000), deși o conducea pe Angelique Kerber cu 6-1, 3-3. În momentul în care jucătoarea din Germania servea, Simona a făcut o mișcare forțată și a simțit dureri la gamba piciorului stâng. Sportiva noastră a cerut imediat îngrijiri medicale, dar nu a putut să continue și a părăsit "Grand Stand Arena" cu lacrimi în ochi și şchiopătând, ajutată fiind de echipa ei, de Angelique Kerber, dar și de Monica Niculescu.
Angelique Kerber a fost șocată de accidentarea suferită de Simona și a venit imediat la Halep pentru a afla ce s-a întâmplat. Jucătoarea din Germania a consolat-o pe româncă și a stat alături de ea minute bune, încurajând-o. Mai mult, Kerber i-a cărat geanta Simonei în momentul în care românca a părăsit în cele din urmă terenul, dovedind astfel un fair play impresionant.

Simona Halep și Angelique Kerber, o prietenie declarată

Tenis
Simona Halep a anunțat încetarea colaborării cu Virginia Ruzici! Mesajul tenismenei
ACUM 14 ORE
Mai mult, Kerber a publicat și o fotografie pe rețelele de socializare după evenimentul neplăcut de la Roma: "Nu așa ar fi trebuit să se încheie acest meci. Fă-te bine cât mai repede!", a scris Kerber pe contul său de Instagram, imediat după meci.Ulterior, Angelique a mers la conferința de presă, unde jurnaliștii au fost interesați de accidentarea campioanei noastre.
"Dintr-o dată a chemat terapeutul și știu că Simona nu face acest lucru fără un motiv clar. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva, dar nu am văzut momentul, așa că nu știu exact ce s-a petrecut. Mi-a părut atât de rău de ea, pentru că nu așa îmi doream să se încheie un meci greu împotriva unei prietene. Am încercat s-o ajut cât de mult am putut. Sper să revină cât mai repede.
Mă știu foarte bine cu Simona atât pe teren cât și în afara lui. Aceasta e viața în circuit acum, am trecut prin toate aceste situații anul trecut, acum. Am jucat și la dublu la Miami, ne-am simțit bine. Când îmbătrânești e mai ușor să te împrietenești. Acum suntem prietene bune. Din acest motiv nu m-am simțit deloc, dar deloc bine să văd ce s-a întâmplat. Sper că se va recupera curând", a mai precizat Kerber.
De curând, Simona a vorbit și ea despre legătura pe care o are cu sportiva din Germania și i-a mulțumit pentru încurajări și susținere: "Angie (n.r. - Angelique Kerber) este o fată deosebită, ne înțelegem foarte bine, deja suntem prietene. S-a purtat foarte frumos cu mine și îi mulțumesc pentru asta", a spus Simona Halep.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Roland Garros
Mouratoglou a dezvăluit cum se simte Simona Halep, după eliminarea de la Paris! Anunțul făcut
ACUM 15 ORE
Roland Garros
Roland Garros LIVEBLOG | S-au terminat toate meciurile din turul 3! Cum arată tablourile optimilor
ACUM O ZI