Jucătoarea de tenis Simona Halep, fost lider mondial, s-a antrenat, marţi, alături de echipa micilor jucători susţinuţi de Fundaţia Olimpică Română, scrie Agerpres. Dubla campioană de Grand Slam din Constanța le-a făcut o mare bucurie copiilor care visează să-i calce pe urme româncei.
https://i.eurosport.com/2021/12/07/3267698.jpg
Micuţii tenismeni, cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani, au vizitat-o pe Simona Halep la Centrul Naţional de Tenis, unde Simona le-a dezvăluit o parte din elementele antrenamentelor sale şi a profitat de ocazie pentru a prelua pentru câteva minute rolul de antrenor pentru cei mici.
Australian Open
Când joacă Sorana Cîrstea (vs Kucova) și Irina Begu (vs Mertens) în turul 2 la Australian Open 2022
ACUM 4 ORE
https://i.eurosport.com/2021/12/07/3267699.jpg

Simona Halep, antrenament alături de copii în pauza competițională

"Îmi face o mare plăcere să răspund întrebărilor curioase venite de la micii practicanţi de tenis. Dinamismul lor şi dorinţa de învăţare şi evoluţie sunt uimitoare. Le-am promis să le fiu alături cu sfaturi şi îndrumare şi în alte ocazii. Am încredere că noua generaţie va aduce pe terenurile de tenis şi în competiţie tot mai mulţi tineri reprezentanţi ai României", a declarat Simona Halep.
Copiii au profitat de ocazie pentru a-şi primi cadourile de Crăciun personalizate cu semnătura Simonei Halep: tricouri, rachete şi poze alături de campioană: "A fost cel mai frumos cadou de sărbători pentru copiii lotului FOR. Întâlnirea lor cu Simona a fost marcată de emoţie şi încântare. Îi mulţumim pentru atenţia şi răbdarea acordată micilor practicanţi", a adăugat Cosmin Gheţu, antrenor al juniorilor de la Fundaţia Olimpică Română.
https://i.eurosport.com/2021/12/07/3267696.jpg
Echipa de copii beneficiază de antrenamente şi facilităţi sportive puse la dispoziţie de către Fundaţia Olimpică Română şi Complexul Sportiv ''Ion Ţiriac'' din Bucureşti.
Tenis
Ora de start la meciul Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, în al doilea tur la Australian Open 2022
ACUM 4 ORE
Australian Open
Simona Halep și-a aflat adversara din turul secund de la Australian Open! Românca, mare favorită
ACUM O ZI