Simona Halep s-a antrenat sâmbătă la sala din cadrul Complexului Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani, în compania Alexandrei Dulgheru. Simona se pregătește în prezent pentru turneele care încep la jumătatea lunii februarie la Dubai și mai apoi Doha. De partea cealaltă, Alex încearcă să se recupereze după nenumăratele accidentări și să reintre în competiții.
Cele două jucătoare din România s-au antrenat sub supravegherea lui Artemon Apostu-Efremov, antrenorul român al Simonei Halep. În același timp, echipa României de Fed Cup joacă împotriva Rusiei la Cluj-Napoca. În absența Simonei Halep, Irinei Begu și Monicăi Niculescu, Florin Segărceanu a ales să le nominalizeze în premieră pe Irina Bara, Gabriela Ruse şi Jaqueline Cristian.

Simona Halep, pregătire pentru turneele de la Dubai și Doha

Tenis
Simona Halep, într-o situație imposibilă! Interzisă la turnee, românca a mai primit o lovitură
ACUM 2 ORE
Pentru Simona Halep urmează două săptămâni de tenis, după care va merge la Dubai, acolo unde s-a și pregătit în extrasezon, pentru turneul Dubai Duty Free, de categorie Premier. Competiția din Emiratele Arabe Unite va avea loc între 17-22 februarie. Simona s-a impus la Dubai în 2015, după o finală disputată în compania Karolinei Pliskova. Mai apoi, Simo va merge la Qatar Total Open, turneu din categoria Premier 5, în perioada 23-29 februarie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Halep, campioană la retur! Românca, cifre mai bune decât ale Igăi Swiatek într-un top din 2022
IERI LA 18:11
Tenis
Simona Halep luptă cu zâmbetul pe buze! Cum așteaptă românca să-și dovedească nevinovăția
26/11/2022 LA 11:44