Cea mai bună tenismenă a României s-a gândit să le facă un cadou fanilor ei de pretutindeni și să transmită live o sesiune de antrenament la Academia de Tenis din Herăstrău prin intermediul tehnologiei PlaySight. Ea a venit pe teren cu antrenorul ei român, Artemon-Apostu Efremov și cu un partener de antrenament. După ce a sărit coarda și a completat încălzirea, Simona a început antrenamentul.
Bucuria suporterilor care urmăreau antrenamentul live în mediul online nu a ținut mult, asta pentru că a început ploaia în București, iar Simona a trebuit să se oprească. Înainte să oprească transmisiunea, Simo a spus: “Suntem norocoși sau nu? Vom reveni cu o sesiune live în curând!”, aruncând cu o minge de tenis în camera amplasată deasupra terenului. Darren Cahill a avut și el un mesaj imediat ce transmisiunea a luat sfârșit: “Plouă în București... Scuze, PlaySight, antrenamentul s-a terminat pentru Simona Halep”.
Australian Open
Când joacă Sorana Cîrstea (vs Kucova) și Irina Begu (vs Mertens) în turul 2 la Australian Open 2022
ACUM 2 ORE

Simona Halep, pregătire intensă pentru turneele din Europa

Cea mai bună tenismenă a României a luat decizia de a nu mai juca în afara Europei în acest sezon competițional, dat peste cap de pandemia de coronavirus încă din luna martie. Campioana din 2019 de la Wimbledon a reluat pregătirile și a dezvăluit, pentru Pro TV, că in 2020 va juca doar în Europa, eliminând din start Statele Unite ale Americii și China, acolo unde pandemia a luat naștere.
Astfel, ocupanta locului 2 în clasamentul WTA nu va fi prezentă la ediția din acest an a US Open-ului, în cazul în care Grand Slam-ul american se va disputa. Pe lângă US Open, Simona Halep va spune pas și turneelor de la Washington, Cincinnati, precum și celor programate în Asia. Prin urmare, sportiva noastră va participa la turnee doar până la începutul lunii octombrie.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Tenis
Ora de start la meciul Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, în al doilea tur la Australian Open 2022
ACUM 3 ORE
Australian Open
Simona Halep și-a aflat adversara din turul secund de la Australian Open! Românca, mare favorită
ACUM O ZI