Simona Halep a fost în aceste zile în Franța, unde s-a antrenat la academia lui Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams. Sportiva, care s-a declarat impresionată de ceea ce a trăit în această perioadă, a fost protagonista unui video postat pe rețelele de socializare de cei de la academie.
Românca a putut fi văzută în timpul unui antrenament în care se duela cu doi adversari sub privirile lui Mouratoglou. Simona Halep a întors fiecare minge fără probleme, iar acest lucru a fost evidențiat de cei de la academie, care au notat în descrierea videoclipului: "2 contra 1, nicio problemă".
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
ACUM 6 ORE
Imaginile postate pe Instagram au adunat mii de aprecieri în doar câteva ore, iar fanii Simonei Halep s-au bucurat să o vadă pregătindu-se și i-au transmis încurajări, spunându-i că își doresc să o vadă din nou în top 10 WTA.
Citește și:

SIMONA HALEP, TOTAL IMPRESIONATĂ DE ACADEMIA LUI MOURATOGLOU

Simona Halep a făcut în această săptămână câteva antrenamente în cadrul Academiei de tenis pe care Patrick Mouratoglou o deține. Sportiva noastră s-a declarat total impresionată de modul în care a fost primită acolo și a spus că se simte deja că aparține locului.
"Săptămâna aceasta am intrat pentru prima dată într-o academie. Din fericire, am ajuns la cea mai bună. Toți cei de la Academia Mouratoglou își pun inima și sufletul în asta în fiecare zi! Mulțumesc tuturor pentru că m-au primit într-un mod atât de cald. M-am simțit ca și cum aș fi fost aici dintotdeauna", a scris Simona pe rețele de socializare, alături de poze cu întreaga ei echipă, inclusiv cu managerul Virginia Ruzici.
Simona Halep va reveni în competiții oficiale în următoarele zile. Românca, fost lider mondial în clasamentul WTA, va juca la Indian Wells, turneu pe care l-a câștigat în 2015. Competiția din Statele Unite ale Americii, care face parte din categoria turneelor de 1000 de puncte, se va disputa în perioada 9-20 martie.
După Indian Wells, dacă totul merge conform planului, Simona Halep va face deplasarea la turneul de la Miami, care debutează pe data de 23 martie și se încheie pe 3 aprilie. Aceste două turnee sunt ultimele din sezonul de hard înainte ca sportiva noastră să treacă la competițiile desfășurate pe suprafața preferată de joc, zgura.
Roland Garros
Ce șanse are Simona Halep de a reveni în top 10 WTA! Chris Evert a analizat situația din clasament
ACUM 10 ORE
Roland-Garros
Cine e Ana Konjuh, prima adversară a Simonei Halep de la Roland Garros 2022
ACUM O ZI