Simona Halep (2 WTA), cap de serie numărul 1 la turneul de categorie Premier de la Dubai, va juca direct în turul al doilea al competiției, urmând să o întâlnească pe învingătoarea partidei dintre Alison Riske (SUA, 18 WTA) și Ons Jabeur (Tunisia, 45 WTA), beneficiara unui wild card.
În 2019, turneul din Emiratele Arabe Unite a fost câștigat de Belinda Bencic. Simona Halep s-a impus la ediția din 2015. Înainte de debutul la Dubai, Simona Halep este încrezătoare că poate obține un rezultat pozitiv în Emiratele Arabe Unite, mai ales după semifinal bifată la primul turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep, anunț încurajator

Australian Open
Mesajul impresionant al Simonei Halep, la plecarea din Australia
ACUM 10 ORE
”E o plăcere să revin la Dubai. Am făcut pre-season aici. Mă bucur că e cald Sunt bine, am avut două săptămâni acasă, în care m-am antrenat și m-am odihnit. Simt că am bateriile reîncărcate”, a spus Halep pentru Digi Sport.
Simona Halep, locul 2 WTA, va participa la turneul de la Dubai şi la dublu, alături de germana Julia Goerges. Cele două sportive vor întâlni în primul tur echipa Makoto Ninomiya/Zhaoxuan Yang (Japonia/China), dacă vor trece de runda inaugurală, Halep şi Goerges vor juca apoi cu favoritele 3, americanca Nicole Melichar şi chinezoaica Yifan Xu.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
McEnroe a comentat meciul Halep – Cornet de la Australian Open: "Dacă Simona face asta, va fi bine"
ACUM 15 ORE
Australian Open
Ce urmează pentru Simona Halep după eliminarea în optimi de la Australian Open 2022
ACUM 15 ORE