Simona Halep (2 WTA), cap de serie numărul 1 la turneul de categorie Premier de la Dubai, va juca direct în turul al doilea al competiției, urmând să o întâlnească pe învingătoarea partidei dintre Alison Riske (SUA, 18 WTA) și Ons Jabeur (Tunisia, 45 WTA), beneficiara unui wild card.
În 2019, turneul din Emiratele Arabe Unite a fost câștigat de Belinda Bencic. Simona Halep s-a impus la ediția din 2015. Înainte de debutul la Dubai, Simona Halep este încrezătoare că poate obține un rezultat pozitiv în Emiratele Arabe Unite, mai ales după semifinal bifată la primul turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep, anunț încurajator

Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
IERI LA 08:24
”E o plăcere să revin la Dubai. Am făcut pre-season aici. Mă bucur că e cald Sunt bine, am avut două săptămâni acasă, în care m-am antrenat și m-am odihnit. Simt că am bateriile reîncărcate”, a spus Halep pentru Digi Sport.
Simona Halep, locul 2 WTA, va participa la turneul de la Dubai şi la dublu, alături de germana Julia Goerges. Cele două sportive vor întâlni în primul tur echipa Makoto Ninomiya/Zhaoxuan Yang (Japonia/China), dacă vor trece de runda inaugurală, Halep şi Goerges vor juca apoi cu favoritele 3, americanca Nicole Melichar şi chinezoaica Yifan Xu.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
18/09/2021 LA 21:17
Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
18/09/2021 LA 20:45