Simona Halep a disputat ultimul meci în circuit la Indian Wells, în semifinale, acolo unde a fost învinsă de actualul lider mondial, Iga Swiatek. Apoi, sportiva noastră a decis să se retragă de la Miami și să meargă în Franța pentru a se antrena la academia noului ei antrenor, Patrick Mouratoglou.
În timp ce se pregătește pentru revenirea pe teren, Simona a publicat pe rețelele de socializare un videoclip în care are o apariție de-a dreptul ravisantă. Sportiva noastră a pozat în cadrul academiei lui Mouratoglou, însă nu în echipamentul de meci, așa cum ne-a obișnuit, ci în ținute elegante, semn că pregătește ceva special pentru fani.
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
IERI LA 12:35
CITEȘTE ȘI:

Simona Halep, apariție spectaculoasă la Academia lui Patrick Mouratoglou

Simona Halep ar trebui să prezinte rezultatele primelor săptămâni de antrenament cu reputatul tehnician francez la turneul de la Madrid, programat între 26 aprilie şi 8 martie. Mai apoi, cei doi vor face deplasarea la Roma, acolo unde vor face ultimele pregătiri înainte de Roland Garros, turneu major programat în perioada 22 mai - 5 iunie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Simona Halep și Patrick Mouratoglou au anunțat la începutul lunii aprilie că vor lucra împreună: "Sunt încântată de începutul acestui nou capitol din cariera mea. La serviciu Patrick Mouratoglou", a postat pe Twitter dubla campioană de Grand Slam din România.Patrick Mouratoglou, francez de origine greacă, în vârstă de 51 de ani, a lucrat anterior cu Serena Williams din 2012.
Roland Garros
Ce șanse are Simona Halep de a reveni în top 10 WTA! Chris Evert a analizat situația din clasament
IERI LA 08:13
Roland-Garros
Cine e Ana Konjuh, prima adversară a Simonei Halep de la Roland Garros 2022
19/05/2022 LA 18:22