Simona Halep se pregătește să revină în competiții, săptămâna viitoare urmând să abordeze turneul de la Indian Wells. Reprezentanta României, locul 15 WTA, va aborda ultima parte a sezonului cu un alt antrenor după despărțirea de Darren Cahill, cu Adrian Marcu. Din echipa ei mai face parte și Daniel Dobre, dar Marcu va avea statutul de A1, urmând a ocupa postul lăsat liber de Cahill.
Nu este pentru prima dată când Simona lucrează cu Adrian Marcu, cei doi colaborând și în 2013. Varianta aleasă de Simo se poate dovedi inspirată, Marcu fiind un tehnician autoritar, intransigent, care impune respect.
CITEȘTE ȘI:
Tenis
Simona Halep, alături de Djokovic, Swiatek și Kyrgios la evenimentul anului 2022! Anunțul momentul
30/09/2022 LA 12:25
PHILIPPOUSSIS A CÂȘTIGAT 7 MILIOANE€ DOAR DIN TENIS, DAR I-A SPART ÎN TIMP RECORD: "ATÂT DE RIDICOL ERAM"

Marcu o va face pe Halep mai ofensivă

Francezii au dezbătut subiectul și par să considere că fostul lider mondial a făcut o alegere bună. Simo a ajuns deja la 30 de ani, iar Marcu o va învăța să fie mai agresivă și să își impună stilul, pentru a scurta punctele și, implicit, partidele.
"Simona Halep nu a pierdut timpul. După ce s-a despărțit de Darren Cahill, l-a numit înlocuitor pe Adrian Marcu. Ambițios, antrenorul român vrea să schimbe jocul compatrioatei, care e prea pasiv pentru gusturile sale", au scris jurnaliștii de la welovetennis.fr, pentru ca apoi să prezinte declarația noului tehnician al campioanei de la Roland Garros și Wimbledon.
Încă mai are șanse să câștige Grand Slam, dar Simona nu a jucat prea mult din cauza accidentărilor și a pandemiei. Dacă evoluează mai mult, atunci automat va fi mai ușor să se apropie de cel mai bun nivel al ei. Mi-aș dori ca Simona să joace puțin mai agresiv, pentru că a devenit o jucătoare de viteză și o jucătoare care termină punctele destul de repede. Sunt convins că poate juca mai agresiv și își poate impune jocul | Adrian Marcu.
Simona Halep va încerca să lege trei turnee în luna octombrie, dacă toate lucrurile decurc conform planurilor, Indian Wells, Moscova și Cluj Napoca. Jucătoarea care a împlinit 30 de ani la începutul acestei săptămâni speră să revină cât mai curând în Top 10 mondial, intenționând să mai joace 2-3 ani în circuitul WTA.
Tenis
Simona Halep revine pe teren în 2022! Marele anunț al fostului lider mondial: "E o onoare!"
29/09/2022 LA 11:02
Tenis
Patrick Mouratoglou, mesaj emoționant de ziua Simonei Halep! Ce a postat antrenorul
28/09/2022 LA 07:46