Simona Halep va participa la turneul de la Montreal după accidentarea la gleznă. Competiția din Canada este prima pentru româncă de la accidentarea de la Roma. Ea a câștigat de două ori în carieră turneul de la Montreal. Întrecerea din Canada se va desfășura în perioada 7-15 august, ca o pregătire pentru ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open.
Marea noastră campioană a disputat ultimul meci oficial în data de 12 mai, atunci când a părăsit în lacrimi terenul din cauza unei accidentări la gambă (o întâlnea pe Angelique Kerber pe zgura de la Roma). Acum, ea a revenit la antrenamente și va juca la Montreal, Cincinnati și US Open.

Ce obiectiv și-a setat Simona Halep pentru revenirea în circuit

Tenis
Simona Halep, despre cel mai frumos moment din carieră: "Ăsta a fost tot timpul visul meu"
01/12/2021 LA 09:43
"Nu ştiu ce rezultate voi avea, nu pot să spun că mă gandesc la ceva anume, dar vreau să fiu din nou printre primele. Este departe (n.r. locul 1 WTA), deja sunt pe 10! Sunt ani de zile de când n-am mai ieşit din TOP 10, vreo 7 ani şi jumătate. Este o relaxare mentală şi acum obiectivul este să reintru în zona jucătoarelor foarte bune, în TOP 5. Nu ştiu dacă voi reuşi, dar nu am nimic de pierdut. Vreau doar să mă bucur de ceea ce pot să mai fac încă", a spus Halep, pentru Antena Sport.
Din cauza accidentării suferite la turneul din capitala Italiei, Simona Halep nu a putut participa la turneele de la Roland Garros, câștigat de Simona în 2018, Wimbledon, acolo unde avea ocazia să își apere titlul obținut în 2019, dar nici la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Din cauza acestor absențe, Simona Halep a ieșit din Top 10 pentru prima oară din ianuarie 2014.
Tenis
Simona Halep, îngrijorată înainte de startul sezonului din 2022: "Cred că asta m-ar încurca mental!"
30/11/2021 LA 20:23
Tenis
Simona Halep, despre completarea echipei pentru 2022: "Cu el n-aș fi ajuns la accidentări grave!"
28/11/2021 LA 14:27