Simona Halep va participa la turneul de la Montreal după accidentarea la gleznă. Competiția din Canada este prima pentru româncă de la accidentarea de la Roma. Ea a câștigat de două ori în carieră turneul de la Montreal. Întrecerea din Canada se va desfășura în perioada 7-15 august, ca o pregătire pentru ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open.
Marea noastră campioană a disputat ultimul meci oficial în data de 12 mai, atunci când a părăsit în lacrimi terenul din cauza unei accidentări la gambă (o întâlnea pe Angelique Kerber pe zgura de la Roma). Acum, ea a revenit la antrenamente și va juca la Montreal, Cincinnati și US Open.

Ce obiectiv și-a setat Simona Halep pentru revenirea în circuit

Tenis
Simona Halep, final de carieră? Ce suspendare spun spaniolii că ar urma să primească românca
ACUM 17 ORE
"Nu ştiu ce rezultate voi avea, nu pot să spun că mă gandesc la ceva anume, dar vreau să fiu din nou printre primele. Este departe (n.r. locul 1 WTA), deja sunt pe 10! Sunt ani de zile de când n-am mai ieşit din TOP 10, vreo 7 ani şi jumătate. Este o relaxare mentală şi acum obiectivul este să reintru în zona jucătoarelor foarte bune, în TOP 5. Nu ştiu dacă voi reuşi, dar nu am nimic de pierdut. Vreau doar să mă bucur de ceea ce pot să mai fac încă", a spus Halep, pentru Antena Sport.
Din cauza accidentării suferite la turneul din capitala Italiei, Simona Halep nu a putut participa la turneele de la Roland Garros, câștigat de Simona în 2018, Wimbledon, acolo unde avea ocazia să își apere titlul obținut în 2019, dar nici la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Din cauza acestor absențe, Simona Halep a ieșit din Top 10 pentru prima oară din ianuarie 2014.
Tenis
Simona Halep, într-o situație imposibilă! Interzisă la turnee, românca a mai primit o lovitură
IERI LA 10:33
Tenis
Halep, campioană la retur! Românca, cifre mai bune decât ale Igăi Swiatek într-un top din 2022
26/11/2022 LA 18:11