Simona Halep are poftă de joc după pauza forțată de pandemia de coronavirus. Campioana noastră a luptat pentru victorie și la dublu, chiar dacă meciul de simplu de ieri a fost unul solicitant, de peste două ore și jumătate.
Perechea formată din Simona Halep și Barbora Strycova a ratat la limită calificarea în sferturile probei de dublu ale turneului de la Praga.
La finalul meciului, Strycova a făcut haz de necaz, notând singurul lucru pozitiv după ziua de astăzi. Cehoaica este fericită că a reușit să câștige mai multe game-uri alături de Simona decât a reușit să obțină împotriva ei, de-a lungul carierei.
Tenis
Nervi întinși la maxim! Shapovalov, nervos că Nadal nu e sancționat de arbitru: "Sunteți corupți!"
ACUM O ORĂ
"Singurul lucru pozitiv de astăzi: am câștigat mai multe game-uri alături de Simona decât am reușit să obțin în toate meciurile jucate împotriva ei.", a scris Barbora Strycova, pe contul de Twitter.

Simona Halep și Barbora Strycova au pierdut în proba de dublu de la Praga

Rusoaicele au dominat primul set, reușind să obțină patru break-uri pe lansările Simonei și ale Barborei și adjudecându-și manșa într-o jumătate de oră. Halep și Strycova au replicat însă apăsat în setul secund: s-au desprins la 4-0 pe tabelă și au trecut linia de finiș spre super-tie-break punând pe tabelă un scor în oglindă cu cel înregistrat în primul set.
Perechea ceho-română a avut inițiativa în decisivul partidei, desprinzându-se la 7-2 pe tabelă, însă de acolo nu a reușit să mai câștige decât unul dintre următoarele nouă puncte disputate.
Acest meci de dublu a fost programat inițial de organizatori pentru ziua de luni, însă ploaia a dat planurile peste cap, iar Simona a fost nevoită să joace primul său meci oficial de la reluarea circuitului la simplu, unde a și obținut o victorie muncită în fața Polonei Hercog.
Australian Open
Australian Open | Rezumatul meciului Keys - Krejcikova. Americanca, pentru a 2-a oară în semifinale
ACUM O ORĂ