Pentru prima dată în carieră, Karolina Pliskova a încheiat prin abandon un meci de tenis. În consecință, Simona Halep a câștigat al 22-lea său titlu. A fost cea mai scurtă finală jucată de Simona Halep, prima încheiată cu abandonul adversarei, iar primele gânduri ale româncei au zburat către spectatorii prezenți la Foro Italico, iar mai apoi - către adversara sa, care îi este și prietenă.
"Felicitări Karolina, știu că nu îți dorești niciodată să termini astfel o finală. Dar ai avut o săptămână foarte bună. Sper să revii cât mai rapid și probabil o să ne revedem în finală la Roland Garros!", i-a transmis Simona Halep.
Constănțeanca a fost și ea în situația Karolinei, la Toronto, în 2015, când nu a putut termina finala contra Belindei Bencic, abandonând la jumătatea setului decisiv, la scorul de 7-6, 6-7, 3-0 pentru jucătoarea din Elveția.
Tenis
Două campioane de Grand Slam vin la Cluj pentru Transylvania Open! Cine participă dintre românce
ACUM 12 ORE

Simona Halep, campioană la Roma

Proaspăta-campioană de la Roma nu a uitat nici de eforturile organizatorilor de a aduce 1000 de spectatori în tribune în această perioadă în care amenințarea reprezentată de COVID-19 sugrumă în continuare sportul mondial.
"E plăcut să joci două zile la rând cu spectatori în tribună, a fost o energie bună pe teren. Știu că este o perioadă foarte dificilă, așa că vă mulțumesc că ați venit, s-a simțit energia voastră", a transmis Simona Halep.
Cu Darren Cahill revenit alături de ea, în lojă, Simona Halep a obținut al treilea trofeu consecutiv în circuit, egalându-și totodată cea mai lungă serie de victorii - 14.
"În 2013, aici mi-am început într-un fel ascensiunea spre top. Atunci m-am simțit excelent pe teren, m-am bucurat enorm să joc o semifinală. De atunci, am început să joc din ce în ce mai bine și, în sfârșit, după două finale, am reușit să câștig și titlul. Iubesc acest turneu și sunt foarte bucuroasă că pot ține acum în mâini acest trofeu superb".
Laver Cup
Djokovic, întrebat când se retrage, după ce Federer a spus "adio" tenisului. Răspunsul sârbului
ACUM 12 ORE
Laver Cup
De ce și-a amânat Federer retragerea! Dezvăluirea făcută de tatăl lui Roger: "Atunci voia să anunțe!
ACUM 13 ORE