De-a lungul timpului, Simona Halep și-a construit o carieră apreciată cu adevărat de fanii sportului alb. Întotdeauna dornică de performanță, dispusă să muncească în continuu pentru a obține succesul, a făcut din Simona una dintre cele mai iubite tenismene din lume. Marius Copil, cel mai bine clasat tenismen român din ATP, a dezvăluit cum reacționează străinii la turneele unde evoluează dubla campioană de Grand Slam din România.
”Plusul pe care-l aduce Simona pentru țară, este incredibil. Să vezi oameni de altă cultură, din altă țară, care cumpără steagul României și-l flutură, și strigă: ”Hai, România!” sau ”Hai, Simona!” Asta se întâmplă la orice turneu la care participă. Este un plus incredibil de mare, pe care mulți nu-l vedem sau nu-l apreciem cum trebuie. Sunt oameni de peste tot care susțin România datorită Simonei”, a dezvăluit Marius Copil, la podcast-ul ”Ziua din Noapte”, de pe canalul de youtube ”First TV Official”.

Marius Copil: "Nu poți să judeci un sportiv ca Simona"

Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
ACUM 12 ORE
Cel mai bine clasat român din clasamentul ATP i-a luat apărarea Simonei Halep în fața criticilor, care au acuzat-o pe sportiva noastră că nu a participat la ultima ediție a Jocurilor Olimpice. Marius a dezvăluit că a noastră campioană este este nerăbdătoare să joace la Tokyo, după cum a recunoscut și ea cu mai multe ocazii.
”Nu poți să judeci un sportiv ca Simona, cred că a avut motivele ei. Ea a adus atâtea bucurii românilor, nu avem voie să o judecăm. O fi fost accidentată, nu știu. Am vorbit cu ea și abia aștepta să participe la Tokyo. La dublu mixt ea cred că va face echipă cu Horia Tecău”, a mai spus Copil.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Ce șanse are Simona Halep de a reveni în top 10 WTA! Chris Evert a analizat situația din clasament
ACUM 16 ORE
Roland-Garros
Cine e Ana Konjuh, prima adversară a Simonei Halep de la Roland Garros 2022
IERI LA 18:22