Simona Halep, a doua jucătoare a lumii, a oferit noi informații în legătură cu primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, decalat până după 8 februarie, având în vedere pandemia de coronavirus. Campioana noastră a ajuns la ediția de anul trecut până în penultimul act, iar pentru turneul din 2021 spune că se pregătește intens.
Câștigătoare a două titluri de Grand Slam, Simona Halep, locul 2 mondial WTA, a dezvăluit o parte din informațiile pe care le-a primit deja din partea organizatorilor de la Melbourne, în privința perioadei de 14 zile de carantinare care se va face înainte de startul Australian Open, turneu în cadrul căruia a ajuns până în finală, în anul 2018.

Simona Halep, noi informații despre participarea la Australian Open

Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
IERI LA 12:35
Campiona noastră, care a declarat că este chinuită de resticțiile instaurate la turnee, a dezvăluit că nimic nu este deocamdată bătut în cuie referitor la primul turneu de Grand Slam al anului 20201: "Nimic nu e clar încă, dar au spus că trebuie să facem 14 zile de carantină, în care vom avea voie să ne antrenăm câteva ore pe zi.
Nu va fi ușor. Mental este extrem de dificil, cum a fost și când am jucat turneele anul acesta. Eu sunt pregătită, mă pregătesc zi de zi și încerc să mă focusez pe ce am de făcut și să văd cât de bună pot fi în situația actuală. O să fie greu pentru toată lumea, așa că nu mă plâng și îmi văd de treabă", a precizat Simona Halep într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.
Roland Garros
Ce șanse are Simona Halep de a reveni în top 10 WTA! Chris Evert a analizat situația din clasament
IERI LA 08:13
Roland-Garros
Cine e Ana Konjuh, prima adversară a Simonei Halep de la Roland Garros 2022
IERI LA 18:22