Semifinalistă la primul turneu de Grand Slam al anului și revenită pe locul secund în clasamentul WTA, Simona Halep a mai atras un sposnor de partea ei. Dubla campioană de Grand Slam din Constanța își va lansa propriul parfum, intitulat Her Story”, prin intermediul firmei de cosmetic, Avon. Joi are loc lansarea oficială, însă publicul larg va avea acces la produs de abia de pe 8 martie, de Ziua Femeii.
Simona Halep va apărea pe coperta revistei Avon în luna februarie. Parfumul celei mai bune tenismene din România este compus din piper roz, floare de iris și patchouli. Campioana de la Wimbledon din 2019 a mărturisit că această aromă o inspiră să-și urmărească cele mai îndrăznețe visuri.

Simona Halep își lansează propriul parfum

WTA Rome
Prima mare surpriză de la Roma! Naomi Osaka a fost eliminată de Jessica Pegula în turul secund
ACUM 4 ORE
De la vârsta de 4 ani, universul meu a devenit tenisul. Cu fiecare zi, am învățat să fiu mai bună, să obțin cele mai bune rezultate, am muncit să îmi îndeplinesc obiectivele și să transform în realitate chiar și cele mai nebune visuri. Am reușit și am realizat că viața mea este despre cât de frumos îmi trăiesc fiecare capitol din poveste. Ce au în comun tenisul și frumusețea? Încrederea. Încrederea că atunci când port aroma care mă definește, îmi pot împlini cele mai nebune visuri. Her Story m-a cucerit din prima clipă. Este semnătura mea personală care îmi amintește în fiecare zi că imposibilul devine posibil.
În acest moment, Simona a depășit suma de 35 de milioane de dolari câștigată din tenis, însă sponsorii continuă să-și dorească o colaborare cu ea. Simo are acum nouă sponsori după ce a semnat un contract cu Avon: Nike, Wilson, Hublot, Mercedes-Benz România, Rexona, Dorna, Dedeman și Banca Transilvania.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
WTA Roma - Ford
Simona Halep s-a retras de la Roma din cauza unei accidentări! A acuzat dureri la gambă
ACUM 6 ORE
Tenis
Moment istoric în tenis! Serena Williams, meciul 1000 al carierei
ACUM 10 ORE