Primele trei clasate în ierarhia mondială, australianca Ashleigh Barty, japoneza Naomi Osaka şi românca Simona Halep, au confirmat participarea la turneul WTA de la Stuttgart, din luna aprilie, care va marca debutul sezonului european pe zgură, au anunţat organizatorii germani pe rețelele de socializare.
''Stuttgart va fi un mod bun de a începe circuitul european pe zgură. Am auzit lucruri fantastice despre turneu şi aştept cu nerăbdare să joc la acest turneu pentru prima oară'', a declarat liderul mondial din WTA, Ashleigh Barty, campioana din 2019 de la Roland Garros, care a revenit de curând în competiții, după ce nu mai concurase de la începutul anului trecut.

Simona Halep a confrimat prezența la primul turneu desfășurat pe zgură în 2021

VTB Kremlin Cup
Simona Halep, prima reacție după calificarea în optimi la Moscova: "Mă așteptam la o bătălie!"
ACUM 9 ORE
Simona Halep, care s-a retras de curând de la turneul organizat la Doha, a decis deja ce urmează pentru ea în circuitul feminin de tenis. Campioana noastră a declarat că planul său este să joace la Dubai, începând cu 7 martie: ''Normal, în plan este să merg la Dubai. Acum vreau să mă recuperez'', a spus Simona după ce s-a vaccinat. În plus, Simona a mai spus că obiectivul său din acest an este să aducă o medalie olimpică pentru România.
La competiţia programată în perioada 19 - 25 aprilie vor mai evolua şi alte foste câştigătoare de Grand Slam, precum Victoria Azarenka (Belarus), Garbine Muguruza (Spania) sau vedeta locală Angelique Kerber, fost lider WTA şi dublă câştigătoare a turneului de la Stuttgart. Deocamdată nu se știe dacă suporterii vor putea asista la meciuri din cauza restricţiilor legate de COVID-19 din sportul profesionist german, care se desfăşoară actualmente fără spectatori.
VTB Kremlin Cup
Simona Halep s-a calificat în optimi la turneul de la Moscova! Presație solidă cu Potapova
ACUM 15 ORE
Tenis
Ora de start a meciului Simona Halep – Anastasia Potapova, la turneul de la Moscova
IERI LA 15:35