Președintele turneului, Oliviero Palma, a declarat că este în discuții cu managerul Simonei Halep și că speră ca ea să participe la turneul programat la începutul lunii august. Premiile vor fi în valoare totală de 275.000 de dolari iar Palma a declarat că o va aștepta pe Simona până în ultimul moment.
„Suntem fericiți de interesul arătat de Simona Halep pentru Palermo Ladies Open și o așteptăm în august pentru o ediție istorică”, a declarat el pentru Palermo Today, citat de SpotMedia.

Simona Halep, la primul turneu oficial de după pandemie?

Australian Open
Sebastian KORDA - Corentin MOUTET - Australian Open
ACUM 21 MINUTE
„Suntem în contact de ceva vreme cu managerul Simonei, iar în ultimele zile am vorbit despre o posibilă prezență la Palermo a uneia dintre cele mai puternice tenismene din circuitul WTA. Cu participarea sa, turneul și-ar crește nivelul! Ușile vor rămâne deschise pentru Halep până în ultimul moment”, a adăugat el.

Simona Halep la Winners Cup

Simona Halep și Horia Tecău au trecut la Cluj, într-un meci demonstrativ, de perechea Marius Copil - Gabriela Ruse.
Spectacol total în Ardeal, acolo unde Simona Halep, numărul doi mondial, a disputat primul meci de după pandemia de coronavirus. Campioana noastră și Horia Tecău au trecut cu 6-3, 6-4 de dublul Copil/Ruse.
Bună dispoziție și foarte multă voie bună la Cluj-Napoca, acolo unde demonstrativul Halep/Tecău vs Ruse/Copil a încheiat un weekend excelent pentru tenisul românesc. Turneul din Ardeal a fost un real succes, iar ultima partidă, una doar pentru spectacol, a imortalizat excelent acest lucru. Simona Halep a ținut capul de afiș prin prezența sa, dar și prin modul în care a știut să arate pasiunea pe terenul de joc. În unele momente, campioana de la Wimbledon a fost un adevărat one man show, bucurându-se fantastic pentru că are din nou plăcerea de a juca tenis.
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Gabriela Ruse pierde în fața lui Kudermetova și este eliminată
ACUM O ORĂ
Australian Open
Un sportiv, depistat pozitiv cu Covid-19 după primul meci la Australian Open 2022
ACUM O ORĂ