Simona a început bine partida forțând un prim game destul de dificil pentru Yastremska, cea care a riscat încă de la început cu lovituri la limită. Și-a câștigat în cele din urmă primul serviciu, dar mai greu decât ar fi trebuit. Cu toate acestea, după două duble greșeli consecutive și o eroare neforțată, Halep s-a văzut înfrântă chiar pe primul serviciu. Situația era una mai dificilă decât preconizat mai ales că scorul s-a făcut imediat 0-3.
Simona a revenit însă și a reușit rebreak-ul la zero. Yastremska este cu siguranță o jucătoare de moral iar faptul că a pierdut cinci puncte consecutive nu avea cum să nu o afecteze. Simona a revenit așadar de la 0-3 pentru a ajunge ulterior la 4-4 în ceea ce a fost în cele din urmă un prim set echilibrat. A urmat un game ca la carte făcut de ucraineancă însă în cele din urmă Halep a reușit break-ul în momentul ideal și a câștigat primul set cu 6-4.
https://i.eurosport.com/2020/09/18/2889086.jpg
Tenis
Emma Răducanu, avertizată de o câștigătoare de Grand Slam, care a decăzut complet după marele succes
ACUM 12 ORE

Simona Halep - Dayana Yastremska. O victorie clară în cele din urmă

Halep a început al doilea set cu un break clar, câștigând al patrulea game la rând. După o primă parte în care Yastremska a comis 12 erori neforțate, ucraineanca a continuat în același ritm în în setul secund. Simona, de cealaltă parte, s-a poziționat mult mai bine și a dominat mingile de pe fundul terenului.
Yastremska a cedat din punct de vedere psihic și a pierdut categoric primele trei game-uri ale setului secund. Ucraineanca este însă întotdeuna imprevizibilă și după o serie de șase game-uri la rând pierdute, ea a făcut break-ul după mai multe lovituri excelent plasate pentru ca apoi să-și câștige serviciul la zero.
După un game de peste 10 minute în care Halep a avut patru mingi de break, Yastremska și-a făcut serviciul în cele din urmă și la fel a făcut și Halep imediat după. La 5-3 pentru Halep însă Yastremska și-a făcut serviciul și a forțat un ultim game. Simona Halep s-a impus pe propriul serviciu în cele din urmă și a obținut calificarea în sferturile de finală de la Roma.
US Open
Marion Bartoli, despre performanța Emmei Răducanu: "Nu poți fi norocoasă 10 meciuri la rând"
ACUM 15 ORE
Tenis
Prima reacție a lui Diego Schwartzman, după ce a fost învins de un puști fără clasament în ATP
ACUM 18 ORE