Simona Halep este în căutarea echipei perfecte pentru sezonul competițional 2022. După un start lansat, cu titlu cucerit la Melbourne Summer Set 1 și cu prezență în optimi la Australian Open 2022, Simona Halep a luat hotărârea de a-și concedia antrenorii, pe Adrian Marcu și Daniel Dobre.
Pentru turneele de la Dubai (14 – 19 februarie), din seria WTA 500, și Doha (20 – 26 februarie), din categoria WTA 1000, Simona Halep urma să meargă singură, însă această variantă nu i-a fost pe plac, motiv pentru care a găsit rapid o soluție. Mai exact, Simona a bătut palma cu Willam Birău, cel care i-a mai fost sparring partner româncei în trecut, dar fostul lider mondial din WTA a rupt contractul cu fostul tenismen după doar două zile, scrie ProSport, care transmite și faptul că Birău a confirmat această informație.

Simona Halep, concediere fulger în echipă! L-a angajat pentru doar 48 de ore, după care l-a dat afară

Roland Garros
EXCLUSIV | Simona Halep, uimită de Schunk la Roland Garros! "Era tot timpul acolo unde loveam!"
ACUM 4 ORE
Se pare că toată această tevatură decizională stă la baza faptului că Simonei Halep i s-a ivit șansa de a-l angaja de probă pe Piotr Sierzputowski, fostul antrenor al Igăi Swiatek, cel alături de care poloneza a cucerit marele trofeu la Roland Garros 2020. Potrivit presei din Polonia, Sierzputowski o va însoți pe româncă la următoarele două turnee, Dubai (14-19 februarie) și Doha (20-26 februarie), iar dacă totul va merge bine între cei doi, sportiva ar putea alege să-i ofere un contract cu normă întreagă.
Piotr Sierzputowski a început să o antreneze pe Iga Swiatek încă de când sportiva juca la juniori, în 2016. Iga a cucerit titlul la Wimbledon în 2018, la juniori, iar în 2020 a cucerit Roland Garros la senioare. 2020 rămâne însă anul de referință pentru tehnician, care a fost atunci desemnat "antrenorul anului", depășind mulți alți antrenori cu experiență și rezultate excepționale în circuit.
Roland Garros
Mesajul lui Mouratoglou după prima victorie a Simonei Halep la Roland Garros! "Un meci special"
ACUM 5 ORE
Roland Garros
Spectatori de 5 stele la meciul lui Halep din turul 1 la Roland Garros! Cine a urmărit-o pe Simona
ACUM 6 ORE