Dublă campioană de Grand Slam, Simona Halep a luat hotărârea de a avea alături de ea în echipă un singur antrenor și a renunțat la tehnicianul român Artemon Apostu-Efremov. Acesta din urmă a explicat că nu are un motiv evident pentru care colaborarea lui cu Simona Halep a luat sfârșit.
"Nu pot găsi un motiv evident, ci mai degrabă este o colaborare care a ajuns la sfârșit după multe provocări legate atât de programul competițional, cât și de restricții legate de pandemie. O colaborare cu un jucător de asemenea calibru este o experiență fenomenală și sper să fi reușit să o învăț atat de multe pe cât am învățat eu fiind în această echipă. Darren este un mare antrenor și să îl am alături a fost o inspirație majoră", a transmis fostul antrenor al Simonei pentru AS.ro.

Simona Halep nu mai colaborează cu Artemon Apostu-Efremov

Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38
Artemon Apostu-Efremov făcea parte din echipa Simonei Halep din 2019, atunci când i-a luat locul lui Daniel Dobre (52 de ani), antrenorul alături de care românca a cucerit titlul la Wimbledon în 2019. Antrenorul român care a pregătit-o în trecut și pe Irina Begu a declarat că încă nu știe ce va face în viitor.
"Am revenit alături de grupul nostru de antrenori (Adrian Gavrilă, Adrian Cruciat, Mihai Pușcașu) și de sportivii cu care lucram. Este prea devreme sa fac planuri momentan. Este greu de evidențiat un singur moment. Cu siguranță turneul din Australia 2020 sau cele câștigate la Dubai, Praga şi Roma au fost printre cele mai frumoase", a mai spus fostul antrenor al Simonei pentru AS.ro.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02