Dublă campioană de Grand Slam, Simona Halep a luat hotărârea de a avea alături de ea în echipă un singur antrenor și a renunțat la tehnicianul român Artemon Apostu-Efremov. Acesta din urmă a explicat că nu are un motiv evident pentru care colaborarea lui cu Simona Halep a luat sfârșit.
"Nu pot găsi un motiv evident, ci mai degrabă este o colaborare care a ajuns la sfârșit după multe provocări legate atât de programul competițional, cât și de restricții legate de pandemie. O colaborare cu un jucător de asemenea calibru este o experiență fenomenală și sper să fi reușit să o învăț atat de multe pe cât am învățat eu fiind în această echipă. Darren este un mare antrenor și să îl am alături a fost o inspirație majoră", a transmis fostul antrenor al Simonei pentru AS.ro.

Simona Halep nu mai colaborează cu Artemon Apostu-Efremov

Tenis
Simona Halep a coborât pe locul 10 WTA! E la două puncte de ieșirea din topul în care este de 7 ani
19/07/2021 LA 06:32
Artemon Apostu-Efremov făcea parte din echipa Simonei Halep din 2019, atunci când i-a luat locul lui Daniel Dobre (52 de ani), antrenorul alături de care românca a cucerit titlul la Wimbledon în 2019. Antrenorul român care a pregătit-o în trecut și pe Irina Begu a declarat că încă nu știe ce va face în viitor.
"Am revenit alături de grupul nostru de antrenori (Adrian Gavrilă, Adrian Cruciat, Mihai Pușcașu) și de sportivii cu care lucram. Este prea devreme sa fac planuri momentan. Este greu de evidențiat un singur moment. Cu siguranță turneul din Australia 2020 sau cele câștigate la Dubai, Praga şi Roma au fost printre cele mai frumoase", a mai spus fostul antrenor al Simonei pentru AS.ro.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tokyo 2020
Coco Gauff, OUT de la Jocurile Olimpice după ce a fost depistată cu Covid-19! Anunțul sportivei
19/07/2021 LA 04:38
Tokyo 2020
Potec face lumină în cazul accidentărilor care le țin pe Halep și Cîrstea departe de Tokyo
18/07/2021 LA 09:31