Simona Halep se pregătește intens pentru Australian Open iar campioana noastră a oferit declarații jurnaliștilor australieni înainte de primul Grand Slam al anului. Ea a dezvăluit că deși se poate antrena până la cinci ore pe zi, a ales să se pregătească doar două ore.
„Nu e ușor deloc, deoarece trebuie să stăm numai în cameră și avem voie să mergem pe teren pentru a ne antrena timp de cinci ore. Dar nu m-am antrenat mai mult de două ore pe zi până acum. În acele două ore am jucat tenis, apoi m-am întors în cameră”, a declarat Halep.
„Să sparg gheața la Australian Open ține poate și de șansă, de noroc. Am fost foarte aproape în două rânduri. Având încredere, poate voi cuceri acest turneu. Cert este că mă aflu aici și am posibilitatea să o fac. Și să continui să muncesc și să cred că o pot face. Poți câștiga orice turneu dacă lupți până la capăt și crezi în tine!”, a continuat ea.
Tenis
Flavia Pennetta, revoltată de faptul că Emma Răducanu a cucerit titlul la US Open: "E dăunător!"
ACUM O ORĂ
https://i.eurosport.com/2021/01/26/2978940.jpg

SIMONA HALEP VA DISPUTA PRIMUL MECI DIN 2021 ÎMPOTRIVA LUI ASHLEIGH BARTY

Dublă campioană de Grand Slam, Simona Halep știe deja împotriva cui va juca primul meci din 2021, iar adversara va fi una de calibru. Simona Halep, locul 2 WTA, va disputa primul ei meci din 2021 împotriva liderului WTA, australianca Ashleigh Barty. Partida va avea loc, vineri, 29 ianuarie, în cadrul turneului demonstrativ de la Adelaide, și va putea fi urmărită în direct pe Eurosport 1, de la ora 10.30.
De la ora locală 13:30 (04:30, ora României)
Novak Djokovic (Serbia), locul 1 ATP vs Jannik Sinner (Italia), locul 36 ATP
Naomi Osaka (Japonia), locul 3 WTA vs Serena Williams (SUA), locul 11 WTA
De la ora locală 19:30 (10:30, ora României)
Rafael Nadal (Spania), locul 2 ATP vs Dominic Thiem (Austria), locul 3 ATP
Ashleigh Barty, locul 1 WTA - Simona Halep, locul 2 WTA – în direct pe Eurosport 1
VTB Kremlin Cup
Simona Halep s-a întâlnit la Moscova cu cel mai înfocat fan! Surpriză neașteptată: "Fără cuvinte!"
ACUM O ORĂ
Tenis
Simona Halep și-a aflat adversara din optimi, de la Moscova
ACUM 4 ORE