Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis a României, a declarat de curând într-un interviu acordat pentru Digi Sport că adversara care a încurcat-o cel mai mult este estona Kaia Kanepi. Campioana noastră și-a adus aminte de confruntarea pe care au avut-o la US Open, în 2018. Atunci, estona a eliminat-o pe Simona încă din primul tur după un meci pe care sportiva noastră spune că nu l-a înțeles nici până azi.
Mi-aș dori tare mult să câștig pe hard. La US Open am avut o singură semifinală. Nu pot să zic că mă avantajează condițiile din America, pentru că este o atmosferă mai gălăgioasă. În timpul meciurilor se joacă târziu și nu prea e stilul meu. E și aeroportul aproape. La Melbourne, parcă ești mai izolat, parcă ai mai multă liniște. Mi-a plăcut întotdeauna în Australia și faptul că am reușit să mă adaptez la clima de acolo a reprezentat un avantaj pentru mine. În America, terenul e mai iute, dar mingea nu sare mai mult, așa cum se întâmplă la Melbourne. De exemplu, când am jucat cu Kanepi nu prea am înțeles mare lucru. Și, după aceea, am jucat în Australia. Bine, cum zice Darren, pe mine nu mă bate de două ori o jucătoare, de două ori la rând. Dar, de obicei, când pierd un meci analizez ce este de făcut la următorul.
Simona Halep a fost eliminată în primul tur de la US Open 2018 de Kaia Kanepi, care s-a impus cu 6-2, 6-4. Fostul lider mondial din WTA avea să-și ia revanșa la Australian Open 2019, după un meci foarte dificil. Românca a pierdut primul set cu 6-7 (2), dar s-a impus în următoarele două, cu 6-4, 6-2. Simona mai are o victorie în fața estonei, în 2014, la Doha, în trei seturi, scor 6-4, 3-6, 7-6 (5).
Australian Open
Simona Halep a dezvăluit ce așteptări are de la meciul cu Alize Cornet din optimile Australian Open
ACUM 4 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Alize Cornet, înainte de meciul cu Simona Halep de la Australian Open 2022: "Nici nu vreau să știu!"
ACUM 7 ORE
Australian Open
Halep, întrebată în ce relații a rămas cu Darren Cahill. Anunțul total neașteptat făcut de Simo
ACUM 8 ORE