Marți, Simona Halep, una dintre cele mai de succes sportive ale României din ultimii ani, a vorbit despre cel mai mare vis al ei și despre cel mai frumos moment din carieră, atunci când i s-a cântat imnul la Roland Garros. Jucătoarea de tenis a comentat și posibilitatea participării la Jocurile Olimpice din 2024, spunând că prezența la Paris este unul dintre obiectivele sale.
"Nu aș mai vrea să spun dacă mă vedeți la Paris cu steagul României, de două ori am spus și nu m-am dus. Obiectivul acesta este, să joc până atunci și să mă și calific. Nu va fi ușor, dar este pe lista mea.
Bineînțeles că visul a fost tot timpul să mi se cânte imnul pe teren și mi s-a întâmplat la Roland Garros și pot spune că este cel mai frumos moment", a declarat Simona Halep.
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Ruse și Cristian au pierdut în turul 2. Zverev și Nadal au impresionat
ACUM 2 ORE

Player's Cut: Vis devenit realitate! Momentul în care Simona Halep câștigă titlul la Roland Garros

Românca a precizat și că abia așteaptă ca acest an să se încheie pentru că a avut parte de foarte multe ghinioane în plan medical. Sportiva a punctat, însă, că 2021 i-a adus și multe bucurii în plan personal, explicând în ce mod o influențează schimbările care au avut loc în viața ei.
"Medical, profesional a fost cel mai greu an, doar personal a fost cel mai bun. Nu vreau să fiu puțin așa, dar abia aștept să treacă. Cel mai mult contează fizicul acum, să fiu aptă pentru un nivel ridicat, să nu apară accidentări, sunt foarte grele și te recuperezi mult mai greu după o vârstă, nu că sunt în vârstă rău, dar am 30 de ani... Deja se simte schimbarea corpului.
Nu mă încurcă deloc schimbările din viața mea, soțul meu a adus un mare plus și sunt bucuroasă, el mă susține să mai joc tenis, așa că totul e ok", a adăugat dubla campioană de Grand Slam.
Citește și:

Simona Halep, despre șansele de a mai câștiga un Grand Slam

Sportiva, care ocupă acum locul 20 în clasamentul WTA, a vorbit și despre șansele pe care consideră că le are de a-și mai adjudeca un trofeu de Grand Slam. Simona Halep a spus că muncește foarte mult și își dorește să le facă față tinerelor sportive care sunt foarte puternice.
"E greu, e foarte greu să mă gândesc la asta, nu știu dacă va mai fi posibil, nu știu de ce mai pot să fiu în stare, dar muncesc și văd de la zi la zi, nu mai am presiune, tot ce vine e un bonus și vreau să mă bucur de ceea ce se întâmplă. Da, e mult mai plăcut fără această tensiune și privesc tenisul altfel, parcă am reînceput să joc tenis, bineînțeles, împlinită profesional este de 1.000 de ori mai ușor să merg la turnee și să călătoresc.
Am câștigat multe turnee mari pe hard, probabilitatea este destul de ridicată, dar nu este sigur că o să îl și câștig. Șanse am, trebuie doar să fac ceea ce trebuie pe hard, e un joc diferit și să fiu solidă. Au apărut jucătoare foarte puternice, cu o putere extraordinară și trebuie să fac față la acest nivel", a conchis Simona Halep.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Australian Open
Când joacă Sorana Cîrstea (vs Kucova) și Irina Begu (vs Mertens) în turul 2 la Australian Open 2022
ACUM 9 ORE
Tenis
Ora de start la meciul Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, în al doilea tur la Australian Open 2022
ACUM 9 ORE