La două luni după ce s-a despărțit de Darren Cahill, Simona Halep a anunțat o revenire de senzație în echipa sa. Este vorba despre un fizioterapeut foarte bine cotat, Teo Cercel, care a lucrat până de curând cu Sorana Cîrstea. Aproape toată cariera a lucrat Simona Halep cu Teo Cercel, până ce sportiva a avut o ieșire nervoasă la adresa fizioterapeutului la începutul lui 2020.
Între cei doi s-a produs un conflict înainte de Australian Open 2020, iar fostul lider mondial din WTA i-a strigat lui Darren Cahill în timpul meciului cu Ajla Tomljanovic de la Adelaide următorul mesaj: "Să-i spui lui Teo că am obosit!". Ulterior, preparatorul fizic s-a despărțit de echipa româncei, iar la scurt timp a fost cooptat de Sorana Cîrstea.
Australian Open
Când joacă Sorana Cîrstea (vs Kucova) și Irina Begu (vs Mertens) în turul 2 la Australian Open 2022
ACUM 3 ORE

Simona Halep a vorbit despre revenirea lui Teo Cercel în echipa sa

Simona Halep a fost aspru criticată pentru decizia de a se despărțit de Teo Cercel, mai ales în contextul numeroaselor accidentări pe care le-a avut de înfruntat. Se pare că acum românca a revenit la sentimente mai bune pentru fizioterapeut și i-a anunțat revenirea în echipă printr-o postare pe contul de Instagram.
"Este un om deosebit care m-a ajutat foarte mult, a ajutat echipa cu totul. Sunt deja 7-8 ani de când lucrăm împreună, mă bucur foarte mult să-l am din nou în echipă. Mă simt bine cu el, este exact ce trebuie. I-am simțit lipsa ca antrenor, poate aș fi gestionat mai bine anumite chestii cu el și nu aș fi ajuns la accidentări atât de grave. Eu consider că ce se întâmplă, se întâmplă cu un motiv, nu vreau să mai privesc înapoi negativ. Teo e din nou în echipa mea, atât contează", a spus Simona Halep, prezentă la Cluj la meciul din Cupa Davis dintre România și Peru.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Ora de start la meciul Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, în al doilea tur la Australian Open 2022
ACUM 4 ORE
Australian Open
Simona Halep și-a aflat adversara din turul secund de la Australian Open! Românca, mare favorită
ACUM O ZI