Dubla campioană de Grand Slam, Simona Halep, a acordat de curând un interviu pentru Andi Moisescu, în cadrul podcastului BT Talks, în care vorbește despre cum a cheltuit primii bani câștigați din tenis. Ea a precizat că nu și-a luat nimic prea scump, cum ar fi o mașină sau o vilă, ci s-a axat pe investiția în propria persoană.
Tenisul e un sport foarte scump, trebuie să investeşti într-un copil şi să rişti. E o investiţie pe care nu ţi-o garantează nimeni. Tata nu şi-a imaginat vreodată că eu nu o să ajung în top. Şi nu o spun acum că am reuşit. Chiar nu cred că s-a gândit vreodată la asta, chiar dacă au fost şi momente grele. Poate că s-a gândit că nu mai face faţă, dar în momentul ăla am început eu să câştig primii bănuţi. Nu mi-am luat nici maşină, nici casă scumpă. Mi-am luat un apartament mic, ca să am bani să investesc în mine. Tot timpul ai instinctul să îţi cumperi ceva din banii pe care îi câştigi, dar a trebuit să mă opresc din a face asta. Trebuie să îţi opreşti instinctul ăsta şi să spui că trebuie să te duci într-un cantonament mai scump pentru că te ajută pe o perioadă mai lungă - Simona Halep, pentru BT Talks

Simona Halep a vorbit și despre momentul retragerii din tenis

Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Ruse și Cristian au pierdut în turul 2. Zverev și Nadal au impresionat
ACUM 4 ORE
Cea mai bună tenismenă a României a abordat și subiectul retragerii din tenis în același interviu. Simona a dezvăluit ce anume o va determina să pună capăt carierei ei, însă a subliniat, de asemenea, că visează în continuare să cucerească titluri de Grand Slam. Campioana noastră are într-adevăr motive să fie mândră de tot ce a reușit până în prezent.
Am obosit, au fost ani grei. M-am gândit și la retragere, dar încă mai pot mult. Sunt motivată să merg înainte pentru al treilea Grand Slam. Atunci când voi ieși din TOP 10 cred că voi trage pe dreapta. Dar, mai am doi-trei ani, iar eu zic că mai pot să joc. Tata îmi spune mereu: 'De ce mai ai emoții, ție acum ar trebui să îți placă tenisul!' I-am răspuns: 'Nu pot să stau să îmi placă tenisul la 5-5 în decisiv și să nu sparg racheta! (nr. râde)'. Asta i-am zis odată" - Simona Halep, pentru BT Talks
În cariera ei, Simona Halep a cucerit 20 de titluri, dintre care două de Grand Slam (Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019). Ea a devenit lider mondial pe 9 octombrie 2017 și a ocupat această poziție timp de 64 de săptămâni, fiind al zecelea cel mai longeviv lider mondial din WTA. La celelalte două turnee de Grand Slam, Simona a bifat o finală (Australian Open 2018) și o semifinală (US Open 2015).
https://i.eurosport.com/2020/05/30/2826005.jpg
Australian Open
Când joacă Sorana Cîrstea (vs Kucova) și Irina Begu (vs Mertens) în turul 2 la Australian Open 2022
ACUM 11 ORE
Tenis
Ora de start la meciul Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, în al doilea tur la Australian Open 2022
ACUM 11 ORE