„Am trecut prin două momente foarte dificile. Primul, când am plecat de-acasă, la 16 ani. Am zis că trebuie să plec din Constanța pentru a avea mai mulți parteneri de antrenament, un univers mai deschis, și faptul că am venit în București singură nu a fost deloc ușor. Dar am trecut peste și pot să zic că m-a întărit, mi-a dat puterea să fac față celorlalte momente grele care au venit după.
Al doilea moment greu a fost operația. Nu am vorbit des despre acest lucru, pentru că este ceva personal. Am decis singură, părinții au fost aproape, dar nu mi-au spus ce să fac. Am făcut-o strict pentru tenis. Știam că dacă nu o fac, o să am probleme cu spatele din ce în ce mai mari și că n-o să pot să ajung la nivelul pe care mi-l doream”, a spus Simona în cadrul unui interviu”, a declarat Halep în interviu.
Tenis
Emma Răducanu, avertizată de o câștigătoare de Grand Slam, care a decăzut complet după marele succes
ACUM 3 ORE

Simona Halep la Roland Garros 2020. Pe cine admira sportiva noastră în tinerețe

”L-am avut idol pe Andrei Pavel când eram copil și eram mereu emoționată când îl întâlneam, chiar mi-a fost rușine să îi cer autograf. Până la Roland Garros în 2007 cred, am mers la meciului de dublu și i-am cerut manșeta. El m-a inspirat tot timpul. M-a îndrumat frumos fără să mă cunoască, a fost o energie plăcută între noi când ne-am întâlnit pe teren”, a afirmat ea.
”Și pe Gică Hagi l-am avut ca idol, per total, nu în tenis, evident. Seriozitatea lui, dorința de a fi cel mai bun, perfecțiunea pe care o căuta mereu, mi-au arătat că așa trebuie să fii ca să fii cel mai bun. Și am urmat acest model”
”În tenis la fete mi-a plăcut de Justine Henin. Faptul că ea avea aceeași înălțime cu mine m-a făcut să cred că am și eu o șansă și că nu înălțimea este totul”, a completat Halep.

Simona Halep la Roland Garros. Joacă chiar de ziua ei de naștere

„Astăzi este o zi specială din multe motive, nu numai din prisma faptului că îmi sărbătoresc ziua de naștere, dar și pentru că suntem binecuvântați să practicăm sportul pe care îl iubim într-un an atât de dificil pentru toți.
Roland Garros va avea întotdeauna un loc important în inima mea, și să joc astăzi pe noua arenă, într-un astfel de an, este ceva de reținut pentru totdeauna.
Vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre și să ne bucurăm de această zi cât de mult putem”, a afirmat ea.
US Open
Marion Bartoli, despre performanța Emmei Răducanu: "Nu poți fi norocoasă 10 meciuri la rând"
ACUM 6 ORE
Tenis
Prima reacție a lui Diego Schwartzman, după ce a fost învins de un puști fără clasament în ATP
ACUM 9 ORE