Dubla campioană de Grand Slam, Simona Halep va împlini pe 27 septembrie 2020 29 de ani și vorbește din ce în ce mai des despre retragerea din circuit. Chiar dacă Darren Cahill a spus că eleva lui mai are cel puțin trei ani de stat în tenisul mondial feminin, Simona spune că se află pe final de carieră.
Într-un interviu exclusiv pentru Eurosport, Simona a declarat la Senatul României că nu mai are nicio pretenție de la conducerea țării pentru sine, ci pentru viitoare generație de sportivi care are nevoie de infrastructură și condiții pentru a face performanță în orice sport la nivel foarte înalt.
Am mers acolo strict pentru noile generații, eu nu mai cer pentru mine pentru că sunt pe final de carieră și am vrut din tot sufletul să spun că e nevoie de o infrastructură pentru ca noile generații să aibă un sistem, să aibă posibilitatea să se antreneze. Eu, având noroc cu părinții mei, o situație financiară destul de bună, au putut să mă susțină, dar tenisul este un sport scump și nu toți au această șansă chiar dacă acei copilași sunt foarte talentați. Acesta este apelul meu și sper să se miște lucrurile și să se facă ceva pentru sportul românesc.
Tenis
Simona Halep, într-o situație imposibilă! Interzisă la turnee, românca a mai primit o lovitură
ACUM 2 ORE
La plecarea din țară spre Dubai, sportiva noastră a fost întrebată despre afirmația de zilele trecute.
Am 28 de ani, 29 anul ăsta, e normal să fiu pe final de carieră, am deja 10 ani sau chiar mai mult, dar nu mă gândesc la retragere. Dar sunt pe final.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Halep, campioană la retur! Românca, cifre mai bune decât ale Igăi Swiatek într-un top din 2022
IERI LA 18:11
Tenis
Simona Halep luptă cu zâmbetul pe buze! Cum așteaptă românca să-și dovedească nevinovăția
26/11/2022 LA 11:44