Simona Halep a mărturisit că o admiră foarte mult pe Serena Williams, care se menține în top și ajunge între ultimele șase jucătoare rămase pe tablou la fiecare turneu de Grand Slam.
"În prezent putem vedea multe alte personalități, mereu alte fețe în circuit. Mame, adolescente, toată lumea ar trebui să le aprecieze pentru că se luptă și vor să reușească. Mental, de asemenea. Pot spune că o admir foarte mult pe Serena Williams pentru că joacă mereu între ultimele șase jucătare la turneele de Grand Slam. Am văzut-o cu toții pe Vondrousova în finală, Barty a câștigat primul ei titlu de Grand Slam, Anisimova m-a învins la Open-ul francez. Nu am cum să uit acest lucru. Este un circuit mixt, aș putea spune. Chiar mă bucur să fac parte din el. Niciodată nu știi la ce să te aștepți de la un meci. Trebuie să fii 100% concentrat. Cine are șansa de a da totul pe teren, în fiecare meci, are șansa de a fi în top. Este bine pentru mine de asemenea pentru că trebuie mereu să fiu și eu la 100%. În ultimii șase ani am fost în top. Fiecare adversară mă motivează de fiecare dată când joc, indiferent că are peste 30 de ani sau sub 20. Este foarte diferit, cred că este bine pentru toată lumea", a spus Simona Halep.

Simona Halep: "Sunt foarte mândră de performanța mea de la Wimbledon"

Australian Open
Ora de start la meciul Simona Halep – Magdalena Frech, în primul tur la Australian Open 2022
ACUM 2 ORE
Jucătoarea din Constanța a vorbit și despre sezonul ei actual. Simona Halep a câștigat un singur trofeu anul acesta, chiar la Wimbledon, acolo unde șansele ei erau cele mai puține. Performanța de a fi triumfat la Wimbledon reprezintă o reușită excepțională pentru Simona Halep, care este încrezătoare și în privința sezonului viitor, atunci când Darren Cahill va reveni în echipa dublei campioane de Grand Slam.
"Să câștig la Wimbledon cred eu că este totul în tenis. Sunt foarte mândră de performanța mea de acolo. Am jucat cel mai bun tenis al meu. Am învins jucătoare grozave. Pot spune că aceia au fost cei mai buni ani de până acum (n.r. 2018 și 2019). Nu s-a terminat încă, dar nu mai contează prea multe în afară de Wimbledon, din punctul meu de vedere. Vreau doar să fiu recunoscătoare pentru că în sfârșit mi-am putut simți jocul pe iarbă. Înainte era foarte dificil să-mi simt jocul pe această suprafață, să simt săritura mingii. Publicul este foarte liniștit acolo. Iubesc asta. Apoi, când vin la US Open, totul e atât de diferit, îmi este greu să ajustez. Nu sunt dezamăgită că am pierdut la US Open atât de repede. Bineînțeles, am fost tristă, am fost supărată că am pierdut de la minge de meci. Dar iau tot ce e pozitiv de anul acesta. În sezonul viitor sunt convinsă că pot reuși ceva grozav din nou. Trebuie să fiu răbdătoare și să muncesc din greu", a mai spus Simona Halep.
Australian Open
Simona Halep, la Australian Open! Henin a dat verdictul: ce crede că poate face românca la Melbourne
ACUM 17 ORE
Australian Open
Australienii au publicat programul primei zile. Djokovic va fi înlocuit de un Lucky Loser, Caruso
ACUM O ZI