Simona Halep a comentat la Dubai cea mai mare surpriză a începutului de sezon competițional, victoria Sofiei Kenin în fața ibericei Garbine Muguruza de la Australian Open. Americanca în vârstă de 21 de ani a învins-o în finală tocmai pe Muguruza, care a eliminat-o în semifinală pe Simona Halep. Kenin s-a impus, scor 4-6, 6-2, 6-2.
"M-am bucurat să o văd pe Sofia Kenin cum câștigă un Grand Slam la 21 de ani. Cred că este incredibil. Eu am jucat prima mea finală la 22 de ani sau ceva de genul. Să poți să câștigi un Grand Slam înseamnă enorm. Acum este o campioană măreață. Da, m-am bucurat să o văd câștigând. Acum trebuie să se bucure de acest moment pentru că este foarte special pentru totdeauna. Cu siguranță va fi puternică în continuare", a afirmat Simona într-o conferință de presă organizată la Dubai.
Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
ACUM 18 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
ACUM 18 ORE
US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
15/09/2021 LA 12:43