Simona Halep a comentat la Dubai cea mai mare surpriză a începutului de sezon competițional, victoria Sofiei Kenin în fața ibericei Garbine Muguruza de la Australian Open. Americanca în vârstă de 21 de ani a învins-o în finală tocmai pe Muguruza, care a eliminat-o în semifinală pe Simona Halep. Kenin s-a impus, scor 4-6, 6-2, 6-2.
"M-am bucurat să o văd pe Sofia Kenin cum câștigă un Grand Slam la 21 de ani. Cred că este incredibil. Eu am jucat prima mea finală la 22 de ani sau ceva de genul. Să poți să câștigi un Grand Slam înseamnă enorm. Acum este o campioană măreață. Da, m-am bucurat să o văd câștigând. Acum trebuie să se bucure de acest moment pentru că este foarte special pentru totdeauna. Cu siguranță va fi puternică în continuare", a afirmat Simona într-o conferință de presă organizată la Dubai.
Australian Open
Australian Open 2022 LIVE Blog, ziua 8 | Kanepi elimină numărul 2 WTA. Tsitsipas îl învinge pe Fritz
ACUM 5 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
După 9 ani, Halep poate pierde statutul de "racheta numărul 1 a României". Cîrstea pune presiune
ACUM 6 ORE
Australian Open
Mesajul postat de Simona Halep după eliminarea de la Australian Open! "Tot respectul pentru tine"
ACUM 7 ORE