Simona Halep sărbătorește Crăciunul acasă, în sânul familiei, dar se gândește și la sezonul viitor, pe care-l va începe cel mai probabil în Australia, la un turneu premergător primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Câștigătoare a două titluri de Grand Slam, Simona Halep a vorbit despre metoda pe care o folosește în abordarea turneelor. Campioana noastră a precizat că preferă să nu știe neapărat dinainte ce traseu posibil are spre finală la turneele la care alege să participe. Mai mult, Simona a simțit în repetate rânduri cât de dificil de gestionat este să evolueze în fața unor adversare cotate cu șansa a doua.

Simona Halep, despre cum își află adversarele la turnee

Australian Open
Halep câștigă teren la Australian Open, în opinia bookmakerilor! Cum arată cotele înaintea optimilor
ACUM 7 ORE
"Simt că multe jucătoare joacă mult mai bine atunci când joacă contra mea. Faptul când joci cu o favorită îți dă o relaxare. Așa eram și eu. Eu cred că presiunea este strict pe favorită și de aceea se întâmplă să câștige o adversară din jurul locului 100. Poate majoritatea oamenilor o numesc surpriză, dar din punctul meu de vedere astăzi diferența este mică. Toate jucătoarele se antrenează foarte mult, își dau viața pe teren. Jucătoarele sunt mult mai complete, consider că orice meci este greu și orice meci este deschis", a spus Simona Halep pentru Digi Sport.
Simona a mărturisit că nu își bate capul prea mult cu tabloul competițiilor, asta pentru că simte că pune presiune: "Mă mai uit, arunc un ochi, uit după ce văd, nu-mi mai aduc aminte ce e pe tablou, nu dau foarte mare importanță. Știu că mereu primul tur este important, iar atunci când câștig întreb antrenorul cu cine am următorul meci. Acesta este felul în care eu abordez turneele. Dacă te gândești la următoarele meciuri s-ar putea să pierzi înainte", a mai spus Simona pentru aceeași sursă.
Australian Open
Simona Halep a dezvăluit ce așteptări are de la meciul cu Alize Cornet din optimile Australian Open
ACUM 10 ORE
Australian Open
Alize Cornet, înainte de meciul cu Simona Halep de la Australian Open 2022: "Nici nu vreau să știu!"
ACUM 14 ORE