Simona Halep a plecat astăzi către Statele Unite ale Americii, acolo unde va participa în perioada următoare la turneele de la Indian Wells și Miami. Înainte de cele două turnee, Simona Halep s-a pregătit la academia de tenis a lui Patrick Mouratoglou, din Franța.
Instagram
"A fost o experiență deosebită și chiar mă bucur că am făcut acest pas. M-am simțit bine și a fost o săptămână plină de antrenamente. Nu cred că o să fie diferit, am mai jucat aceste turnee de foarte multe ori. Sunt bine, m-am antrenat bine și asta contează. O să ajung acolo și o să văd ce pot să fac", a declarat Simona Halep la aeroport, potrivit sport.ro.
Roland Garros
Ilie Năstase a comentat colaborarea Halep–Mouratoglou înainte de Roland Garros: "Toate vor s-o bată"
ACUM 19 MINUTE
Citește și:

Simona Halep va continua să colaboreze cu un antrenor de la academia lui Mouratoglou în SUA

La fel ca la Dubai și Doha, Simona Halep va merge la Indian Wells și Miami cu un antrenor de la academia lui Patrick Mouratoglou, dar este conștientă că are nevoie de un antrenor alături de ea pentru a face performanță:
"Bineînțeles că se poate juca (n.r. fără antrenor), dar ca să faci performanță maximă, din punctul meu de vedere, îți trebuie cineva alături, care să aibă încredere în tine și să te ajute în momentele grele, să treci peste ele mult mai ușor. Eu consider că antrenorul este important într-o echipă.
Este o chestie temporară. O să fie un antrenor de la academia Mouratoglou la Indian Wells și Miami alături de mine și după aceea o să vedem", a mai spus Simona Halep.
Simona Halep, fost număr 1 mondial, se află în acest moment pe locul 26 WTA. În acest sezon, Halep a câștigat turneul Melbourne Summer Set, a ajuns până în optimi la Australian Open, până în semifinale la Dubai și a fost eliminată încă din primul tur de la Doha.
Turneul WTA 1000 de la Indian Wells se desfășoară în perioada 9-20 martie 2022, în timp ce turneul WTA 1000 de la Miami se desfășoară în perioada 21 martie-3 aprilie 2022.
Tenis
Simona Halep a dezvăluit ce a făcut-o să apeleze la Mouratoglou: "Pentru asta l-am admirat mereu"
ACUM O ORĂ
Tenis
Povestea lui Ilie Năstase, primul campion al României la Roland Garros, în 1973
ACUM 2 ORE