După victoria din meciul demonstrativ jucat împotriva liderului mondial Ashleigh Barty, Simona Halep și-a trecut în cont și primul succes în partidele oficiale din 2021. Jucătoarea noastră a trecut fără emoții de Anastasia Potapova, scor 6-4, 6-4, în turul 2 de la Gippsland Trophy.
Simona a pierdut numai două game-uri pe propriul serviciu și a controlat partida cu sportiva de numai 19 ani. Halep a reușit 4 break-uri și a câștigat meciul după o oră și 22 de minute.
Tenis
Cristian Jura, vești bune în cazul Simonei Halep: "Una dintre condiții a fost îndeplinită"
ACUM 9 ORE
În turul 3 de la Melbourne, Halep va juca împotriva învingătoarei din meciul Destanee Aiava (215 WTA) - Laura Siegemund (51 WTA).
https://i.eurosport.com/2021/02/01/2982972.jpg

Simona Halep, entuziasmată după primul său meci oficial din 2021: "Aveam nevoie de victorie!"

La finalul primului său meci oficial din 2021, Simona Halep s-a arătat extrem de mulțumită de jocul prestat. De asemenea, campioana noastră s-a bucurat să vadă și câțiva spectatori în tribunele arenei din Melbourne:
"Este plăcut să revin aici (n.r. - la Melbourne). Este un start bun, aveam nevoie de această victorie pentru că nu am jucat vreun meci oficial din octombrie. Am vrut să simt terenul, să simt jocul. Știam că va fi un meci dificil, dar am dat tot ce am putut și am reușit să mă calific.
Sunt puțin mai rapide condițiile în acest an, terenul, mingile, dar întotdeuna este greu să joci împotriva adversarelor puternice. Mi-a lipsit publicul în 2020. Mă bucur să văd câțiva spectatori în tribune. Vă mulțumesc tuturor!", a spus Simona Halep, după victoria de la Gippsland Trophy.
CITEȘTE ȘI: HALEP DEBUTEAZĂ CU VICTORIE ÎN NOUL SEZON: 6-4, 6-4 CU POTAPOVA | MELBOURNE SUMMER SERIES
Tenis
Nick Bollettieri a încetat din viață. Povestea celui mai cunoscut antrenor de tenis din istorie
ACUM 15 ORE
Tenis
Tsitsipas, mărturie incredibilă: a încercat să îl enerveze pe Rublev ca să joace mai bine
ACUM 15 ORE