Simona Halep s-a impus în fața lui Ashleigh Barty în 3 seturi, într-un meci demonstrativ disputat la Adelaide. Cele două jucătoare au oferit multe momente superbe, de care fanilor cu siguranță le-a fost extrem de dor.
Primul set a fost pierdut de campioana noastră cu 3-6, însă Halep a revenit spectaculos și s-a impus 6-1 în al doilea set pentru ca apoi să câștige un al treilea act extrem de echilibrat, la super-tie-break, cu 10-8.
Simona Halep a trăit la maximum confruntarea cu Barty și n-a ezitat să-și exprime aprecierea față de adversara sa, dar și față de organizatorii meciului demonstrativ.
Tenis
Marele regret al lui Roger Federer, pe finalul carierei: "A fost un rahat"
ACUM 2 ORE

Simona Halep, extrem de încântată după primul său meci din 2021: "A fost ceva special"

Campioana noastră a postat un mesaj special pe contul de Twitter, după primul test al anului:
"Întotdeauna reprezintă o bucurie să împart terenul lui Ashleigh Barty, dar în această seară la Adelaide, alături de fanii care ne-au susținut din tribune, a fost ceva special.
Mulțumesc Tennis Australia pentru organizarea acestui eveniment și mulțumesc celor din Adelaide pentru că ați venit să urmăriți meciul", a scris Simona Halep, pe contul de Twitter.

Simona Halep, dialog savuros cu un reporter australian

Reporterul australian care i-a luat interviu imediat după meci a întrebat-o pe Halep dacă simte vreo apropiere față de orașul Adelaide, având în vedere că este orașul natal al antrenorului ei, Darren Cahill. De aici a urmat un schimb de replici care a stârnit o reacție puternică a publicului.
"Da, mă simt puțin ca și cum aș fi o localnică, trebuie să recunosc, pentru că Darren este de aici. El mi-a arătat atmosfera și susțin și echipa de fotbal (australian)... oare să spun asta?", a fost replica Simonei Halep, care a stârnit curiozitatea în arenă.
A urmat rapid și replica reporterului: "Da, poți să o spui, dar să ai grijă, pentru că am impresia că nu este echipa pe care o susțin eu..."
Halep a răspuns imediat: "E ok, e vorba de Port Adelaide", moment în care publicul a reacționat clar. Unii au huiduit, alții au izbucnit în urale și aplauze, Simona începând și ea să râdă.
În Adelaide, fotbalul australian, care se aseamănă cu rugby-ul ca reguli, dar este mult mai dur, este foarte popular. Astfel, există o rivalitate puternică între Port Adelaide (echipa susținută de Cahill) și Adelaide.
"Poate nu ar trebui să ai încredere în Darren Cahill atunci...", a spus reporerul, după valul de reacții din public.

Halep, execuție fabuloasă în fața lui Barty. Tweener de excepție pentru româncă

Tenis
Două campioane de Grand Slam vin la Cluj pentru Transylvania Open! Cine participă dintre românce
ACUM 15 ORE
Laver Cup
Djokovic, întrebat când se retrage, după ce Federer a spus "adio" tenisului. Răspunsul sârbului
ACUM 15 ORE