Simona Halep s-a impus în fața lui Ashleigh Barty în 3 seturi, într-un meci demonstrativ disputat la Adelaide. Cele două jucătoare au oferit multe momente superbe, de care fanilor cu siguranță le-a fost extrem de dor.
Primul set a fost pierdut de campioana noastră cu 3-6, însă Halep a revenit spectaculos și s-a impus 6-1 în al doilea set pentru ca apoi să câștige un al treilea act extrem de echilibrat, la super-tie-break, cu 10-8.
Simona Halep a trăit la maximum confruntarea cu Barty și n-a ezitat să-și exprime aprecierea față de adversara sa, dar și față de organizatorii meciului demonstrativ.
Tenis
Simona Halep, surpriză neplăcută în dimineața zilei în care a împlinit 30 de ani! Cine a vizitat-o
ACUM 2 ORE

Simona Halep, extrem de încântată după primul său meci din 2021: "A fost ceva special"

Campioana noastră a postat un mesaj special pe contul de Twitter, după primul test al anului:
"Întotdeauna reprezintă o bucurie să împart terenul lui Ashleigh Barty, dar în această seară la Adelaide, alături de fanii care ne-au susținut din tribune, a fost ceva special.
Mulțumesc Tennis Australia pentru organizarea acestui eveniment și mulțumesc celor din Adelaide pentru că ați venit să urmăriți meciul", a scris Simona Halep, pe contul de Twitter.

Simona Halep, dialog savuros cu un reporter australian

Reporterul australian care i-a luat interviu imediat după meci a întrebat-o pe Halep dacă simte vreo apropiere față de orașul Adelaide, având în vedere că este orașul natal al antrenorului ei, Darren Cahill. De aici a urmat un schimb de replici care a stârnit o reacție puternică a publicului.
"Da, mă simt puțin ca și cum aș fi o localnică, trebuie să recunosc, pentru că Darren este de aici. El mi-a arătat atmosfera și susțin și echipa de fotbal (australian)... oare să spun asta?", a fost replica Simonei Halep, care a stârnit curiozitatea în arenă.
A urmat rapid și replica reporterului: "Da, poți să o spui, dar să ai grijă, pentru că am impresia că nu este echipa pe care o susțin eu..."
Halep a răspuns imediat: "E ok, e vorba de Port Adelaide", moment în care publicul a reacționat clar. Unii au huiduit, alții au izbucnit în urale și aplauze, Simona începând și ea să râdă.
În Adelaide, fotbalul australian, care se aseamănă cu rugby-ul ca reguli, dar este mult mai dur, este foarte popular. Astfel, există o rivalitate puternică între Port Adelaide (echipa susținută de Cahill) și Adelaide.
"Poate nu ar trebui să ai încredere în Darren Cahill atunci...", a spus reporerul, după valul de reacții din public.

Halep, execuție fabuloasă în fața lui Barty. Tweener de excepție pentru româncă

Tenis
Simona Halep are antrenor nou! Prima reacție a tehnicianului: "Am așteptări mari, trebuie să revină"
ACUM 5 ORE
Laver Cup
Rafa Nadal, propunere inedită pentru Roger Federer înaintea noului sezon competițional
ACUM 6 ORE