Simona Halep li s-a alăturat lui Mats Wilander, Boris Becker și Justine Henin pentru o ediție specială a vodcastului Eurosport, Tennis Legends. Românca va povesti și analiza în această săptămână, pe postul nostru, în cadrul Player's Cut, diferite subiecte din lumea tenisului, rememorând și cele mai importante momente ale carierei sale de până acum. Episodul va fi disponibil pe platformele Eurosport începând cu joi, 14 mai, dar videoclipuri scurte din cadrul vodcast-ului vor fi lansate de-a lungul săptămânii.
Așa cum se întâmplă cu filmulețul de mai jos, în care Simo a vorbit cu idolul său, Justine, despre ce a încercat să "fure" de la ea de-a lungul timpului. Belgianca s-a bucurat să o asculte pe campioana noastră, fiind fără îndoială măgulită că a servit drept model pentru o asemenea valoare a sportului mondial.

Simona Halep la Tennis Legends

Tenis
Simona Halep, alături de Djokovic, Swiatek și Kyrgios la evenimentul anului 2022! Anunțul momentul
30/09/2022 LA 12:25
Simona Halep: Este o mare plăcere pentru că vorbesc cu idolul meu. Când creșteam, încercam să o copiez, trebuie să recunosc. Este o discuție plăcută și mă bucur că m-am alăturat vouă.
Mats Wilander: Spui "copiat". Ce anume din jocul lui Justine te atrăgea pe tine, Simona, când erai tânără?
Simona Halep: Ei bine, totul. În primul rând, suntem de aceeași înălțime și am simțit: "Am o șansă să reușesc!". Și lovitura de backhand, chiar dacă nu o execut cu o singură mână...îți iubesc backhand-ul, Justine. Și chiar am copiat și mișcările, pentru că mereu a avut picioare puternice. Și juca foarte aproape de linia din spate. Am încercat să copiez și asta...nu e perfect, pentru că uneori rămân prea departe. Dar mi-a rămas în minte și știam că e cel mai bun lucru pe care pot să îl fac pentru că nu sunt foarte înaltă.
Justine Henin: Încă mai poți îmbunătăți acest capitol (n.r. să nu mai stea atât de departe de linia de fund).
Simona Halep: Exact! Lucrez la asta!
Justine Henin: Poți să te apropii mai mult de linie, sunt sigură de asta!
Simona Halep: Și la fileu, nu? Toată lumea îmi spune!
Justine Henin: Da, desigur, urcă și la fileu!
Simona Halep: Am o tensiune în brațe când sunt aproape de fileu.
Simona Halep, protagonista Player's Cut, pe Eurosport
Începând cu 11 mai o putem revedea pe Simona Halep pe TV, în exclusivitate pe Eurosport 1, în cadrul Player’s Cut.
Între 11 și 17 mai, Eurosport îi reconectează pe fanii pasionați de tenis din România, care vor putea urmări în exclusivitate pe Eurosport 1 unele dintre cele mai speciale momente, interviuri exlcusive, precum și cele mai tari meciuri din cariera Simonei Halep. De luni seară, emisiunea debutează cu dubla câștigătoare de Grand Slam, Simona Halep, și va trece în revistă cele mai intense meciuri din cariera sa de până acum. Mai mult, de-a lungul săptămânii, vor fi transmise din partea Simonei opinii și comentarii exclusive cu privire la meciurile ce urmează să fie difuzate.
https://i.eurosport.com/2020/05/11/2817422.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep revine pe teren în 2022! Marele anunț al fostului lider mondial: "E o onoare!"
29/09/2022 LA 11:02
Tenis
Patrick Mouratoglou, mesaj emoționant de ziua Simonei Halep! Ce a postat antrenorul
28/09/2022 LA 07:46