Gică Hagi consideră că jucătoarea noastră a ajuns la un nivel de maturitate în joc, care îi permite să treacă foarte ușor de adversarele sale. Simona Halep a câștigat primul turneu de după pandemie, de la Praga, iar acum se pregătește pentru cel de la Roma, din perioada 14-21 septembrie.
Într-un interviu oferit pentru Sports Festival, Hagi, bun prieten cu Simona, a vorbit despre evoluția impresionantă a jucătoarei din Constanța.

Gică Hagi, cuvinte mari despre Simona Halep: "Până în semifinale joacă meciuri amicale"

Australian Open
Veste uriaşă pentru Rafa Nadal, înainte de finala Australian Open. Şansele să câştige, mult mai mari
ACUM O ORĂ
"Regele" are mare încredere în calitățile Simonei, chiar "dacă nu e prototipul acela de atlet mare și înalt". Hagi vorbește în mod regulat cu Simona și nu ezită să-i spună că "ea până în semifinale joacă meciuri amicale":
"Ştiam că Simona este foarte ambiţioasă. Vedeam marja de progres, ea în fiecare zi a devenit mai bună. E o sportivă care s-a dedicat şi toţi tinerii trebuie să ia de la ea ambiţia care a făcut-o să ajungă numărul 1.
Aşa cum am mai spus, şi i-am spus şi ei, ea până în semifinale joacă meciuri amicale. Pentru ea meciurile oficiale încep din semifinale.
Să rămâi atât timp numărul 1... chiar dacă nu era prototipul acela de atlet mare şi înalt, ea a ştiut să îşi exploateze atuurile pe care le are. Iar acum a ajuns la maturitate.", a spus Gică Hagi, într-un interviu oferit pentru Sports Festival.

Ce urmează pentru Simona Halep în circuitul feminin de tenis

Simona Halep a revenit cu succes în circuitul feminin de tenis și a cucerit trofeul de la Praga, iar acum se odihnește și se pregătește pentru următoarele provocări pe zgura de la Roma și Paris. Simona a hotărât să nu facă deplasarea la US Open și să se confrunte cu tranziția de suprafețe. De altfel, ea urmărește să aibă cât mai multe meciuri în picioare la turneul de Grand Slam de la Roland Garros. Pentru asta, Simona s-a înscris și în proba de dublu a turneului de la Roma.
Campioana noastră va face echipă la turneul din capitala Italiei cu Monica Niculescu. Competiția de categorie Premier 5 de pe zgura de la Foro Italico va avea loc între 12 și 21 septembrie. Cea care se va impune la final va primi 900 de puncte în clasamentul mondial.
Australian Open
Ngounoue/Snaider - Cross/Mboko - Australian Open
ACUM O ORĂ