Simona Halep a fost eliminată în semifinale la Dubai și în primul tur la Doha. Acum, sportiva noastră a revenit în România pentru aproape 3 săptămâni, înainte să revină pe terenul de tenis. Românca a fost însoțită la cele două turnee din Emiratele Arabe Unite și Qatar de un fizioterapeut, un preparator fizic și un partener de antrenament, însă fără antrenor.
Dublă campioană de Grand Slam, Simona Halep a luat o decizie surprinzătoare imediat după Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. În ciuda parcursului relativ bun din Australia, incluzând aici și câștigarea trofeului la Melbourne Summer Set, sportiva noastră a decis să renunțe la antrenorii Daniel Dobre și Adrian Marcu.
Tenis
Simona Halep se odihnește în România înainte de Roland Garros! Ce mesaj i-a transmis Mouratoglou
IERI LA 19:55

Simona Halep e hotărâtă să lucreze din nou cu un antrenor

Deși a transmis că-și dorește să experiementeze viața de circuit fără un antrenor, să încerce să se descurce singură, Simona Halep pare că s-a rezgândit după turneele de la Dubai și Doha. Întrebată dacă va apela la serviciile unui antrenor, Simona a precizat că nu se grăbește în această direcție, dar că va adăuga un antrenor în staff-ul ei.
"Momentan nu am niciun plan și nici nu m-am gândit, dar cu siguranță va apărea un antrenor în echipa mea, pentru că la nivelul acesta este greu făra antrenor, singură", a dezvăluit jucătoarea aflată pe locul 27 în ierarhia WTA. "Acest antrenor poate fi Darren Cahill? Darren are o jucătoare acum și nu se pune problema de așa ceva", a conchis Simona.
Simona Halep a anunțat la finalul lunii septembrie pe rețelele de socializare că își încheie colaborarea cu Darren Cahill după 6 ani în care au lucrat împreună. Campioana noastră a publicat la acel moment un mesaj emoționant pentru antrenorul alături de care a obținut cele mai mari performanțe ale carierei.
Tenis
Ion Țiriac știe cum poate reveni Simona Halep în elita tenisului: "Să facă precum Cristina Neagu!"
IERI LA 14:09
Roland Garros
Bookmaker-ii nu o pot ignora pe Simona Halep la Roland Garros! Cotele pentru tabloul feminin
IERI LA 13:57