Câștigătoare a 18 titluri de Grand Slam, uriașa Chris Evert a întrebat-o pe Simona Halep de ce iubește atât de mult România, țara pentru care sportiva noastră și-a declarat de atâtea ori dragostea. Americanca s-a declarat impresionată de iubirea arătată de Simona Halep în raport cu țara sa și a întrebat-o din ce motiv și-a arătat de atât de multe ori atașamentul pentru țara natală.
"Ai posibilitatea să locuiești oriunde în lume, dar te întorci mereu acolo deoarece în România sunt rădăcinile tale. De ce iubești atât de mult România?", a întrebat Chris Evert, care a primit un răspuns pe măsură. Sportiva din Constanța a spus că România este o țară cu adevărat frumoasă, cu oameni amabili, dar că își dorește să schimbe mentalitatea tinerilor, pentru că de obicei, aceștia au tendința de a gândi negativ.

Simona Halep, declarație de dragoste pentru România

Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38
"Prefer să mă întorc tot timpul în România. Îmi place energia acestei țări. Este o țară frumoasă. Chiar dacă suferim din punct de vedere economic, avem locuri frumoase. Îmi place să ies, să simt energia oamenilor, să văd locurile frumoase. Acum că am lăsat în urma părțile negative, încerc să ajut copiii un pic să nu mai fie negativiști. Viața este atât de frumoasă și dacă știm să o trăim ne putem bucura la maxim. Acum îi văd pe acești copii și încerc să fiu o sursă de inspirație pentru ei, să fie pozitivi. Vreau să le transmit asta. Simt că sunt parte din această țară și nu voi pleca niciodată!", a spus Simona.
De asemenea, Simona a explicat și cum se implică prin intermediul fundației sale pentru a-i ajuta pe tineri: "Am început în urmă cu câțiva ani, iar obiectivul era să-i aducem pe copii la tenis. Mă gândesc să încep și o academie. Dar am ajutat și în alte sporturi, la gimnastică, la hochei pe gheață. Nu e ceva uriaș, dar după ce mă las de tenis cu siguranță voi avea timp mai mult de proiecte. Începutul este dificil și a trebuit să simt cum este, să fiu implicată", a mai spus Simona.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02