Simona Halep a revenit azi în țară, după ce ieri a cedat în fața franțuzoaicei Caroline Garcia la turneul de 1000 de puncte de la Doha. Sportiva noastră a vorbit astăzi despre eliminarea de ieri, recunoscând că a jucat destul de slab: "Am jucat destul de slab, nu am simțit prea bine mingea pentru că a fost un vânt puternic, dar și ea a fost foarte agresivă. Așa s-a terminat. Nu am ce să-mi reproșe, şi am să vă spun de ce, am fost super tare şapte ani, timp în care am stat în top 5.
Abia acum îmi dau seama cât de greu este să te menții în top. Am avut un an greu, iar accidentările m-au scos din ritm. Cum eu sunt o jucătoare care își ia încrederea din meciuri, am suferit mult. Dar sunt sănătoasă, sunt bine, joc turnee și asta e tot ce contează. Acum câțiva ani aș fi fost foarte supărată. Bine, și acum sunt. Trebuie să văd ce am de făcut pentru a face față acestor jucătoare care lovesc mingea foarte puternic", a spus Simona Halep la aeroport.
Roland Garros
Simona Halep, pregătiri intense pentru Roland Garros! Când are programat primul antrenament la Paris
ACUM 21 MINUTE

Simona Halep a comentat și reacțiile letonei Jelena Ostapenko

Simona Halep a fost întrebată și despre meciul pierdut anterior, cu Jelena Ostapenko la Dubai, în semifinale. Letona a făcut câteva comentarii ironice înaintea meciului cu românca, iar în setul decisiv, pe care l-a câștigat cu 6-0, campioana din 2017 de la Roland Garros a fost surprinsă râzând la scorul de 5-0 în decisiv - înaintea și în timpul meciului dintre cele două de la Dubai.
Comentând acest episod, Simona Halep a răspuns fugitiv: "Arată foarte mult caracterul ei și cam atât aș putea să spun, atât pot să spun despre ea". Jelena Ostapenko a învins-o pe Simona Halep în semifinale după ce a pierdut primul set în fața româncei, iar mai apoi a câștigat marele trofeu din Emiratele Arabe Unite, în finala cu Veronika Kudermetova.
Roland Garros
Simona Halep a vorbit despre retragerea din tenis, înainte de Roland Garros! Când va pune stop
ACUM O ORĂ
Roland Garros
Ilie Năstase a comentat colaborarea Halep–Mouratoglou înainte de Roland Garros: "Toate vor s-o bată"
ACUM 3 ORE