Simona este în prezent în România. Ea a revenit în țară pentru câteva controale în urma evoluțiilor pe care le-a avut în sezonul asiatic. Ea a abandonat în optimile de finală la Wuhan și a fost eliminată din cauza unor probleme în zona lombară în turul doi la China Open, ultimul turneu de categorie Premier Mandatory din acest sezon. Ea a mărturist că accidentarea de la Wuhan a persistat și nu a putut juca la nivel înalt la Beijing.

Simona Halep, urare pentru Darren Cahill de ziua lui

"D, azi e duminică, nu se muncește! - Dacă vrei să fii cea mai bună, atunci nu există duminica liberă! Taci și lucrează! Ok, boss! La mulți ani, D! Îți doresc tot binele și multe momente frumoase pe terenul de tenis #doarzic", a fost mesajul pe care Simona Halep l-a scris pe Instagram.
Australian Open
Mesajul impresionant al Simonei Halep, la plecarea din Australia
ACUM O ZI
O mulțime de fani români i-au urat și ei la mulți ani australianului alături de care Halep a cucerit primul ei titlu de Grand Slam și a ajuns în premieră pe locul 1 WTA.
Pe 12 septembrie, Simona a anunțat în mediul online că tehnicianul de la Antipozi va reveni din sezonul următor în echipa ei. "Salutare, am vești interesante pentru voi. După un an de zile fără el în echipa mea, sunt fericită să anunț că Darren va fi din nou alături de mine sezonul viitor! D, ultima oară te-am <omorât>, și am de gând să te <omor> din nou. Bine ai revenit! Abia aștept să terminăm ce am început. Ne vedem curând!", a transmis Halep la acea vreme.
Australian Open
McEnroe a comentat meciul Halep – Cornet de la Australian Open: "Dacă Simona face asta, va fi bine"
IERI LA 01:37
Australian Open
Ce urmează pentru Simona Halep după eliminarea în optimi de la Australian Open 2022
IERI LA 01:00